2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Year 2009 : The Flashback Part 1
Friday, January 01, 2010 posted at 01:02 ♥

Januari
  1. Pada 1 Januari 2009, saya telah memulakan azam untuk lebih serius dalam berblog. Upgrade blog lah kiranya. Telah berazam untuk menjadi seorang blogger tegar 2009 dan alhamdulillah saya rasa saya berjaya menunaikan azam tersebut :P
  2. Bermulanya tugas saya dengan jadual yang sungguh padat sebagai salah seorang ahli JPMDPP di Dewan Penginapan Pelajar (DPP) SME Bank berjawatan Exco Kesenian dan Kebudayaan covering Biro Integrasi dan Kaum juga. Interesting kan? :) Titik tolak perkenalan saya dengan lebih ramai orang dan titik tolak hubungan saya yang rapat dengan sebahagian ahli JPMDPP yang lain dan membawa kepada dengan siapa rakan dan roomate saya sekarang.
  3. Bermulanya angan-angan untuk menjadi lebih slim dan mengiurkan (sebab waktu tu dapat banyak offer buat performance) tapi sekarang dah gemuk balik which, I have to work on it again for azam baru yang sebenarnya azam lapuk dahhhhh T___T
  4. Jalan-jalan pusing Perlis
  5. Masih dalam bulan Januari, saya pergi ke Kursus Pengurusan Organisasi kursus khas untuk para JPMDPP dan emtee kelab-kelab di bawah COLGIS di Pendang Kedah dan kemudiannya pergi pula menghadiri Kem Kaunseling di Pulau Sayak, Sungai Petani Kedah.
Febuari
  1. Membocorkan rahsia waktu di sekolah rendah di entri Dia dan Dia dan Dia HAHA. Okey ini tak sepatutnya masuk dalam list.
  2. Febuari 2009 saya adalah bulan yang tipikal cuma. Macam biasa, sibuk dengan studies, aktiviti dan projek and paperworks, meetings, dance training and keep on socializing. Dan tak lupa juga, kisah cinta yang sering teruji.
Mac
  1. Hired Ayu jadi setiausaha tetap biro saya untuk memudahkan kerja dan she did well! Terhutang budi dekat dia.
  2. Agak tertekan dan terhasillah entri 'Sejak jadi JPMDPP'.
  3. Mandi cara songsang?? :P
  4. Mula mendaftar dalam FaceBook :*)
  5. Semakin dan semakin sibuk.
  6. Malam Audiarasari.
wacdfhngjfbf .fdvfgbdf.s drb hsb ok dah mengantuk. Sambung esok. Night. And oh. Selamat menyambut tahun baru 2010.

Labels:


6 Comments:

Anonymous queenlyana said...

Sis, Selamat Tahun Baru 2009....!! See you nanti..!

01 January, 2010 09:07  
Anonymous tanya^hati said...

Selamat tahun baru wakk ..

01 January, 2010 11:35  
Anonymous Ms.Independant said...

Fina,
so good la dapat capai azam taun lepas! Bravo to u!

EpI New Year Dear! :)

01 January, 2010 14:00  
Anonymous Fina said...

queenlyana,
selamat tahun baru juga sist. can't wait to c u ;)

03 January, 2010 09:13  
Anonymous Fina said...

tanya^hati,
selamat tahun baru juge :*)

05 January, 2010 09:48  
Anonymous Fina said...

Ms.Independant,
azam ntah hape2 ntah. haha. ada lagi azam lain tapi tak berapa nak tercapai macam biasa T__T

05 January, 2010 09:49  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish