2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Typical Saturday.
Saturday, January 16, 2010 posted at 13:00 ♥

Assignments, business thingy, laundry, and several more things : Banyak terbengkalai sebab angin dekat kepala sekarang ni macam angin lintang dekat lebuh raya (wah!). Mahu lebih banyak berdiam sekarang sebab bila mood macam ni, kita tak tahu hati siapa yang kita sakiti bukan? Berdiam lebih baik jika berkata-kata itu bakal melukakan.

Mungkin juga saya perlu fikirkan balik tentang trip esok ke Karnival Sungai Petani yang semua ditanggung itu. Kalau tak pergi, macam rugi. Kalau pergi bukan setakat tak rugi, tapi untung juga. Plus, boleh ingat jalan kot-kot tergerak nanti nak pergi SP ke .... Kan?? Okey, pergilah :D And I will try to enjoy myself.

Mahu ke Changlun. Itu je lah yang termampu. Nak ke Jitra cari Klinik Pergigian, ada orang tak benarkan saya drive sorang-sorang. Rakan-rakan busy tak dapat nak join. Tengoklah kalau dekat Changlun magically tiba-tiba wujud Klinik Pergigian.

Labels:


2 Comments:

Anonymous Ms.Independant said...

Farah pon nak pegi klinik Gigi.
Nak teman Fina tapi jaoh sgt kite ni!

:)

16 January, 2010 23:14  
Anonymous Fina said...

Ms.Independant,
:( tak ape, finally member bersetuju nak ikut ^^

21 January, 2010 18:00  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish