2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Someday, I want to look back at all this and SMILE.
Monday, January 04, 2010 posted at 23:21 ♥

Class today satu je. Diulangi, was a disaster. My former lecturer rupanya mengajar kelas ni. Menuduh saya di hadapan seluruh pelajar kelas bahawa saya tak datang kelas dia sampai habis semester padahal HELO? Waktu tu I extend satu semester. Erk? Extend? Yeap. As you know, I cerita 50 percent je dari my reality. Let that be in the other 50 percent. But now dah tinggal 49% of it @_@. Nothing too serious, I promise. Lagipun benda dah lepas dan everything is okay now. The point is, saya terkilan sikap lecturer yang macam ni. Tanpa usul periksa, tanpa bertanya terlebih dahulu. Dan how come he didn't know?? Lepas habis kelas, saya jumpa beliau dan explain WHY I DON'T ATTEND HIS CLASS pada semester berkenaan, dan blah. Benda dah jadi dan habis entri ini, saya dah tak mahu fikir dah. Nothing left inside. Terkilan saja. Marah pun tak guna. Marah bermaksud kau punya self-guard sebenarnya kurang kuat jadi it's good to know I handled this quite well.

Orang pandang saya sepanjang kelas macam lain tapi go to hell lah kan. Like I care. Aku memang lawa jadi memang patut pun kau pandang ewah :P Walaupun ada rasa ketidakadilan, tapi aku bersabar je. Dan tidak mustahil lecturer-lecturer yang lain juga seperti lecturer yang ini. Tidak tahu menahu. Aku terima. DIA telah memilih aku untuk menghadapi dugaan seperti ini dan aku terima. Aku belajar. Ohya, tak perlu ada siapa-siapa hantar komen dan cakap "sabar Fina sabar" sebab I am totally in control dan cukup percaya yang ada hikmah di sebalik semua ini.

Correct me if I am wrong.

Seriuslah pula.

.
.
.


Tak tahulah you ni Fina agak rajin mengupdate belog sekarang T___T But it's good la bila ada je benda kita nak cerita tiap kali. Good for my own record. Lepas dah bertahun-tahun berlalu, maybe I'll look back and smile to the girl I used to be and the life I used to live .. :)

Labels:


2 Comments:

Anonymous Black said...

Sabar Fina, sabar.

kahkahkah!

05 January, 2010 09:17  
Anonymous Fina said...

Black,
terima kasih.

05 January, 2010 09:46  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish