2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Saya mahu pengertian saja.
Friday, January 15, 2010 posted at 00:09 ♥

Just got back from Baling, Kedah. Petang semalam gerak, balik petang tadi. Langkah makin jauh sekarang ni @_@. Lepas tu pergi bilik JPM tunjuk ajar sikit-sikit kepada Exco dan Timbalan Exco Kesenian dan Kebudayaan tahun ini. Told them that I am willing to help them, setakat yang termampu. Berani cakap : setakat yang termampu saja sebab apa-apa hal, my study is my priority dan kalau nak berkorban masa dan tenaga pun, I have to be more reserved.

Bought a new home for my baby hamsters, tapi diorang macam tak berapa selesa. Mungkin sebab ruang sangkar dah makin sempit. Kesian pula. Rumah tu besar sangat.

Akhir-akhir ni rasa macam nak marahhhhhh je. Anyway. I got headache. Bad headache. More to tensed kot, first time drive jauh sampai 3 jam ke rumah Dayah. Hek elehhh 3 jam je?, kata anda (- -"). Lagipun masih tak sihat. Mulut sakit (Baiklah T_T). Senyum tak betul. Cakap pun tak betul. Nak bercakap pun dah makin malas. Motivasi merundum jatuh ke ladang gandum. Okeylah. Mau kemas-kemas dan tidur. Relax Fina, you got your whole day tomorrow to settle down. Relax.

Kepada ****** ******, YOU'RE A B**CH. Beach okey, beach.

Labels:


6 Comments:

Anonymous .o r k e d. said...

mrh nye.chill k.rest ckup2

15 January, 2010 01:10  
Anonymous Black said...

Kau sudah pandai memaki ye Fina?

Gud progression.

he he he

ChreT!!

15 January, 2010 10:07  
Anonymous Ms.Independant said...

I think fina dah stress ni.
dats y asek mrh2 kot...

15 January, 2010 16:39  
Anonymous Fina said...

.o r k e d.,
T_T

20 January, 2010 23:05  
Anonymous Fina said...

Black,
bukan dari dulu ke?

:)

20 January, 2010 23:06  
Anonymous Fina said...

Ms.Independant,
betullah tu (- -")

20 January, 2010 23:06  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish