Friday, January 15, 2010

Saya mahu pengertian saja.

Just got back from Baling, Kedah. Petang semalam gerak, balik petang tadi. Langkah makin jauh sekarang ni @_@. Lepas tu pergi bilik JPM tunjuk ajar sikit-sikit kepada Exco dan Timbalan Exco Kesenian dan Kebudayaan tahun ini. Told them that I am willing to help them, setakat yang termampu. Berani cakap : setakat yang termampu saja sebab apa-apa hal, my study is my priority dan kalau nak berkorban masa dan tenaga pun, I have to be more reserved.

Bought a new home for my baby hamsters, tapi diorang macam tak berapa selesa. Mungkin sebab ruang sangkar dah makin sempit. Kesian pula. Rumah tu besar sangat.

Akhir-akhir ni rasa macam nak marahhhhhh je. Anyway. I got headache. Bad headache. More to tensed kot, first time drive jauh sampai 3 jam ke rumah Dayah. Hek elehhh 3 jam je?, kata anda (- -"). Lagipun masih tak sihat. Mulut sakit (Baiklah T_T). Senyum tak betul. Cakap pun tak betul. Nak bercakap pun dah makin malas. Motivasi merundum jatuh ke ladang gandum. Okeylah. Mau kemas-kemas dan tidur. Relax Fina, you got your whole day tomorrow to settle down. Relax.

Kepada ****** ******, YOU'RE A B**CH. Beach okey, beach.

Share:

6 comments:

  1. Kau sudah pandai memaki ye Fina?

    Gud progression.

    he he he

    ChreT!!

    ReplyDelete
  2. I think fina dah stress ni.
    dats y asek mrh2 kot...

    ReplyDelete
  3. Black,
    bukan dari dulu ke?

    :)

    ReplyDelete
  4. Ms.Independant,
    betullah tu (- -")

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*