Monday, January 18, 2010

Pertemuan Terakhir.

Just got back from campus. Ayat awal sama dengan permulaan entry lepas. Nampak sangat resaikel ayat. Hah. Balik awal sebab satu-satunya kelas yang ada hari ini, cancelled.

Bukan setakat cancelled, tapi kelas bertukar pensyarah sebab current lecturer akan meninggalkan UUM untuk sambung belajar. A very shocking news. Sedih pun iya juga. Dalam kelas tadi, berair je mata. Sebak weh. Which is, aku macam 'kau ni dah kenapa Nana??' HAHA. Eh? Itu sad news okey. Sangat menyebakkan. Sudahlah handsome. Tapi ini cerita lain. Bertakung air mata tak tahulah kenapa sampai tak terbendung-bendung. Walaupun inilah dia lecturer yang buat aku sakit hati kadang-kadang, tapi dalam masa yang sama tu insaf juga. Tadi beliau sempat beri amanat sepatah dua, ada yang kena dekat batang hidung aku sendiri. Lagilah rasa sebak. Kalaulah bukan kerana pensyarah yang ini agak berlainan dari pensyarah-pensyarah yang lain, saya pasti tidak seemosional ini.

Hari itu saya terpissed off dekat Encik, saya minta maaf sebab saya sejujurnya telah merasakan sedikit ketidakadilan di situ tapi tidak mengapa. Ia sebenarnya dah bawa banyak perubahan dalam diri saya jadi terima kasih banyak-banyak Encik. Merujuk kata-kata Fynn, aku tahu dan terlalu sedar aku sedang ketakutan untuk semua kemungkinan. Lecturer yang ini telah memberi aku satu kekuatan yang berlainan sekali. Biar aku dan ALLAH saja yang mengetahui.

Small changes can produce big outcome
Share:

2 comments:

  1. hensem? hehe,saya pon suka lecturer ensem. hahaha. lg semangat mau belajar,konon nk dpt attraction dari dia.hauhua.

    ReplyDelete
  2. nur.sa,
    hahaha.. nakal gak ye sa. :P

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*