2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Pertemuan Terakhir.
Monday, January 18, 2010 posted at 14:00 ♥

Just got back from campus. Ayat awal sama dengan permulaan entry lepas. Nampak sangat resaikel ayat. Hah. Balik awal sebab satu-satunya kelas yang ada hari ini, cancelled.

Bukan setakat cancelled, tapi kelas bertukar pensyarah sebab current lecturer akan meninggalkan UUM untuk sambung belajar. A very shocking news. Sedih pun iya juga. Dalam kelas tadi, berair je mata. Sebak weh. Which is, aku macam 'kau ni dah kenapa Nana??' HAHA. Eh? Itu sad news okey. Sangat menyebakkan. Sudahlah handsome. Tapi ini cerita lain. Bertakung air mata tak tahulah kenapa sampai tak terbendung-bendung. Walaupun inilah dia lecturer yang buat aku sakit hati kadang-kadang, tapi dalam masa yang sama tu insaf juga. Tadi beliau sempat beri amanat sepatah dua, ada yang kena dekat batang hidung aku sendiri. Lagilah rasa sebak. Kalaulah bukan kerana pensyarah yang ini agak berlainan dari pensyarah-pensyarah yang lain, saya pasti tidak seemosional ini.

Hari itu saya terpissed off dekat Encik, saya minta maaf sebab saya sejujurnya telah merasakan sedikit ketidakadilan di situ tapi tidak mengapa. Ia sebenarnya dah bawa banyak perubahan dalam diri saya jadi terima kasih banyak-banyak Encik. Merujuk kata-kata Fynn, aku tahu dan terlalu sedar aku sedang ketakutan untuk semua kemungkinan. Lecturer yang ini telah memberi aku satu kekuatan yang berlainan sekali. Biar aku dan ALLAH saja yang mengetahui.

Small changes can produce big outcome

Labels:


2 Comments:

Anonymous nur.sa said...

hensem? hehe,saya pon suka lecturer ensem. hahaha. lg semangat mau belajar,konon nk dpt attraction dari dia.hauhua.

19 January, 2010 10:38  
Anonymous Fina said...

nur.sa,
hahaha.. nakal gak ye sa. :P

19 January, 2010 17:12  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish