2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Perah otak fikir tajuk wth malas nak fikirlah.
Sunday, January 03, 2010 posted at 23:59 ♥


Okey apakah yang berlaku sepanjang hari ini? My day start dengan bangun tengok the hamsters lepas tu online sekejap. Amy dah masuk kampus. Oh dear, saya patut dah namakan hamster-hamster tu tapi I got no idea yet. Kinomulok and Kodingking? Okey people don't give me the idea. HAHA.

Lunch dengan Dayah dekat cafe pastu balik bilik bersiap ke kampus. Balik petang pasang DVD Avatar. Semalam outing ada juga masuk cinema. Baru nak suggest, baruuuuu tunjuk dekat poster, Dayah dan Amy pakat cakap 'DAH TENGOKKKK'. Ceh. Sudahnya tengok Treasure Hunter, which, lepas keluar je dari tengok cerita tu, movie Treasure Hunt tu tengah tayang dekat TV depan kedai CD. SHIT T_____T

Okey back to present.

Baru sekejap tengok Avatar petang tadi, teringat sejam lagi nak jog so contact Dayah ajak jog sama-sama. Paused the movie, picit-picit handphone, sambung online, play movie balik pastu paused balik untuk bersiap pakai baju jog, Trexx datang melawat, ajak dia jog sekali pastu Amy yang tengah tidur time tu terjaga bila terdengar bunyi bising terus kata nak join juga. So okey kami berempat jog hari ni. Sambil tunggu Trexx dan Dayah datang, saya play balik the movie pastu bila semua orang dah datang, saya off to the road cewah. Hehe. Walk sahaja, and jog sometimes. Lama tak jog so tak perlu bagi kejutan sangat dekat badan. I know condition body I T___T Tak boleh drastik sangat.

Balik dari jog, sambung tengok cerita Avatar. Gets me boredddd sebab terjemahan Bahasa Melayu or even subtitle Bahasa Inggeris dia buat aku macam nak blah. Aku kenalah pakai subtitle juga, bukan terer sangat bahasa orang ni. Terbosan-bosan sikit. Nasib baik I dah captivated by the graphics. Lawa sangat.

Wanna hear (baca : read) good news? Good news for me la hehehehe. Ini :

Salam.. Perhatian kepada warga BAKSIS Kampung Acheh Pahang 2009.. Kita akan berkampung di The Karnival Sungai Petani (mandi manda) & dinner. Bawa baju mandi ek.. Bikini ke.. Hu4.. Semua adalah ditanggung. Tarikh: 17/1/2010 (Ahad). Waktu: 8 pagi berkumpul di depan Office DPP SME Bank. Hope semua boleh pegi. If tak boleh pegi inform awal-awal coz nak cari orang ganti tempat kosong tu.

Tak boleh blah, suruh bawa bikini (- -") Semua ditanggung. Apasal perkataan SEMUA DITANGGUNG itu sentiasa menarik perhatian? HAHA. Gonna put this on my calendar (blog sidebar). Okey.

Message sent dekat wall FB setiap orang yang ikut Baksis pada Ogos 2009, I guess. Jimat seh. Actually, waktu post-mortem terakhir lagi Nadia (Pengarah Projek) dah inform kami yang projek tu banyak lebihan. Well, dapat tajaan dari pihak SME Bank terus. Credit to pihak SME Bank juga sebab memberi sumbangan dan turut sama turun padang ke Kampung Acheh, Pekan Pahang untuk sama-sama menjayakan program :)

Hari Ahad bukan hari cuti umum di Kedah tapi kali ni cuti jadi harus berterima kasih kepada Sultan Kedah kerana telah diputerakan pada 17 Januari. Ngehngehngeh. Yeahh, berjalan lagi :D

Fina,

Don't forget to get yourself back in track .. It's one of your hijrah resolution. Get yourself back in track. Get in track. Never stray away from the road. Ever again. Err. .... Okey with some exception. BUT make sure yourself will be well guarded.

Sebelum tidur, nak baca komik Detektif Conan dulu. Good night, spread the love :)

Labels:


4 Comments:

Anonymous amalmeor said...

wah nak ikut pergi mandi!maw pakai g-string and pushup bra je....maw ikut!!!

04 January, 2010 18:38  
Anonymous Akmar Anuar said...

rasa macam penulisan fina kat blog ni dah lain...dan penulisan sekarang, kama suka sangat! hehe ;)

haha..avatar..kesian dia...oh btw, selamat masuk ke kelas...saya dah nak midsem dah next week ni...pray for me eh? ;)

04 January, 2010 21:46  
Anonymous Fina said...

amalmeor,
hoh! amal! ada berani???? hahaha

04 January, 2010 22:41  
Anonymous Fina said...

Akmar Anuar,
i'll pray for u1 :)

dah lain eh? guess that my blog dah sampai titik matang kot dan cara penulisan pun dah become more to my true self ;)

05 January, 2010 15:38  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish