Wednesday, January 06, 2010

Pari-pari gigi, datanglah.

Azab weh azab. Tiap awal tahun sakit gigi tapi taklah sesedap ini (- -") Time dah nak habis kelas hampir-hampir pukul 5, makin terasa pula sakitnya. Keluar kelas je call Amy :

"Amy kat mana?"
"Airport dah."
"Balik nanti singgah belikan ubat sakit gigi eyh. Sakit sangat, dah tak tahan."
"Ubat sakit gigi macamana ye?"
"Dekat 7eleven ada kot."
"Farmasi?"
"Ha farmasi confirm ada."
"Ok."
"Ok."

Balik tadi muka ketat saja macam dah tak tahu senyum tu apa. Now I know why the babies tiap kali nak tumbuh gigi asyik menangiiiiiiiiis je kerjanya @_@ Selera makan pun hilang tapi lapar tu lapar juga cuma tak makan banyak sangat.

Oh iya tadi jumpa dengan Kak Lyana sambung master dekat UUM. Saya mengadu lupa bawa purse dekat twitter, and she read it just on time. Haha. Beliau belanja makan, baik hati bukan? First time jumpa tu. Me being me lah, bukan jenis cepat mesra sangat. Anyway, Kak Lyana, thanks for the treat, lain kali giliran saya pula :)

Okey mau off to bed. Hari ini skip jog lagi sebab hujan.
Share:

8 comments:

  1. Eazy Izzuddin,
    nampak gaya macam tu la T_T

    ReplyDelete
  2. sungguh tak suka bila terpaksa berjumpa dentist..
    huhuhu

    ReplyDelete
  3. [z@ck],
    sy suka tapi MALAS. :P

    ReplyDelete
  4. ish..hehe..lain kali simpan siap2 ek lam beg..ehhe

    ReplyDelete
  5. fina .. rasanye tahun 2010, ader citer ttg pari-pari gigi (tooth fairy) lakonan dwane johnson = the rock. blh mintak dia tolong ubatkan .. hihihi

    ReplyDelete
  6. chenta,
    simpan siap2 dalam beg tiap kali awal tahun @_@

    ReplyDelete
  7. tanya^hati,
    dari cerita tu la sy dapat inspirasi tajuk blog ni. hehe.

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*