2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Pari-pari gigi, datanglah.
Wednesday, January 06, 2010 posted at 18:06 ♥

Azab weh azab. Tiap awal tahun sakit gigi tapi taklah sesedap ini (- -") Time dah nak habis kelas hampir-hampir pukul 5, makin terasa pula sakitnya. Keluar kelas je call Amy :

"Amy kat mana?"
"Airport dah."
"Balik nanti singgah belikan ubat sakit gigi eyh. Sakit sangat, dah tak tahan."
"Ubat sakit gigi macamana ye?"
"Dekat 7eleven ada kot."
"Farmasi?"
"Ha farmasi confirm ada."
"Ok."
"Ok."

Balik tadi muka ketat saja macam dah tak tahu senyum tu apa. Now I know why the babies tiap kali nak tumbuh gigi asyik menangiiiiiiiiis je kerjanya @_@ Selera makan pun hilang tapi lapar tu lapar juga cuma tak makan banyak sangat.

Oh iya tadi jumpa dengan Kak Lyana sambung master dekat UUM. Saya mengadu lupa bawa purse dekat twitter, and she read it just on time. Haha. Beliau belanja makan, baik hati bukan? First time jumpa tu. Me being me lah, bukan jenis cepat mesra sangat. Anyway, Kak Lyana, thanks for the treat, lain kali giliran saya pula :)

Okey mau off to bed. Hari ini skip jog lagi sebab hujan.

Labels:


8 Comments:

Anonymous Eazy Izzuddin said...

gigi belakang nak tumbuh kot
xD

06 January, 2010 22:38  
Anonymous Fina said...

Eazy Izzuddin,
nampak gaya macam tu la T_T

06 January, 2010 23:08  
Anonymous [z@ck] said...

sungguh tak suka bila terpaksa berjumpa dentist..
huhuhu

07 January, 2010 03:28  
Anonymous Fina said...

[z@ck],
sy suka tapi MALAS. :P

07 January, 2010 11:02  
Anonymous chenta said...

ish..hehe..lain kali simpan siap2 ek lam beg..ehhe

08 January, 2010 02:58  
Anonymous tanya^hati said...

fina .. rasanye tahun 2010, ader citer ttg pari-pari gigi (tooth fairy) lakonan dwane johnson = the rock. blh mintak dia tolong ubatkan .. hihihi

08 January, 2010 17:35  
Anonymous Fina said...

chenta,
simpan siap2 dalam beg tiap kali awal tahun @_@

12 January, 2010 00:11  
Anonymous Fina said...

tanya^hati,
dari cerita tu la sy dapat inspirasi tajuk blog ni. hehe.

12 January, 2010 00:15  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish