Pages

My Appreciation

Monday, January 18, 2010

AHHHH.. Macam nak jerit satu malaysia! Lega kereta dah dapat sticker UUM. Minta-mintalah lepas ni jangan ada problem lain pula kang aku down lagi siapa nak jawap? Lepas tu buat entry tak bermotivasi dalam blog. Hah.

Terima kasih kepada mereka yang bersama-sama saya menyumbang dan berusaha dapatkan sticker kenderaan ni. Kepada Pengetua DPP tersayang (kuangkuang dah lulus baru nak sayang haha) Encik Muslimin Wallang; kerana meluluskan permohonan saya tanpa ragu ngehehe, kepada staf-staf pejabat ; Kak Zira yang bagi borang dan bagi pinjam stapler dan gam untuk lekat gambar tak boleh blah dekat borang permohonan dan seorang lagi staf dekat pejabat tu (tak ingat nama T_T) yang inform sticker kenderaan dah boleh ambil. To Dayah juga sebab kongsi pendapat. Especially kepada Amy, my roomate yang dah macam pegawai JPJ peribadi saya saja sebab dah banyak ajar itu dan ini about driving and car. Juga sebab Amy orang paling banyak membantu sejak mula timbul niat nak dapatkan kereta, hinggalah hari ini saya kena ambil sticker kenderaan UUM. Kepada Mama dan Ayah sebab memberi keizinan :*) dan paling penting, syukur ke hadrat Ilahi atas segala limpah kurnia-Nya. Ceh ceh DAH MACAM TERIMA AWARD DAAA T__T

Okey kita minum dulu.

6 comments:

  1. aah....takleh blah ar fina...abeh sorang2 dia sebut kat sini..haha..

    selamat takde nama kucing TERIMA KASIH KEPADA SI COMEL KERANA SENTIASA MENDENGAR MASALAH SAYA WALO SEPATAH HARAM PON TAK PAHAM...hahaha :P

    ReplyDelete
  2. jeles gila ko da bawak kereta!!

    ReplyDelete
  3. Akmar Anuar,
    sbnrnya nak sebut lagi ramai. rasa mcm nak kredit to rakan2 dkt facebook n twitter gak sbb bersabar aku update status, ayat mcm takda life lain je. haha.

    selamat, selamat :P

    ReplyDelete
  4. AuraFIza,
    tua ah korang blah awal apsal :P

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS