2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Life is now in session. Are you present?
Monday, January 11, 2010 posted at 01:55 ♥

Pukul 5 petang tadi punya drive balik kolej dengan konfiden. Haha. Lepas sampai bilik, mandi semua, pergi pula ajak diorang pergi Changlun (I nak beli aksesori kereta sikit) macam eh ko dah cukup konfiden ke Fina? Haha. Yang tak faham, rujuk entri INI.

Dah beli dah sikit-sikit aksesori. Oh God, aku kena berjimat dah @_@ Nak cover duit minyak kereta lagi. Nak melabur untuk program BAKSIS Ranau Sabah lagi. Heh. Tolong kawan-kawan topupkan minyak eyh. Kata nak jalan-jalan. Hah.

Anyway, ingat pesan ayah, Fina. Bukan nak jalan-jalan selalu. Ingat itu untuk kemudahan bergerak saja. Bukan untuk berjola-joli. Sejak bila entah wujud perkataan jola-joli. Mereka memberi keizinan sebab mereka sayang kamu dan mahu memudahkan kamu. Jangan sesekali mengkhianati kepercayaan mereka.

Sekarang ni sebenarnya guna duit saya sendiri je dulu. Sooner or later, parents bayarkan the rent but duit untuk isi minyak guna sendiri punya ikhtiar nak cari duit macamana T_T HELP. Mari fikir bersama-sama. I need Titan Power Oil. Tiba-tiba.

Okey dari tadi saya cakap nak tidur tapi tak tidur-tidur lagi. Bye.

Labels:


4 Comments:

Anonymous amalmeor said...

huhu...smalam kuar wit kak yah ye?
nnt kita meronggeng sesame ek ;p

11 January, 2010 17:40  
Anonymous ABdi said...

kena lah berjimat ckit. btw its not ur real car dont buy any accesory for it unlease u needit to be there.minyat pon ari2 nak guna tuk p class kn?mmg jimat but i know how kancil blh mkn minyak, lbh2 lg bila dah meragam nak minta servis.tips, klu di pg hari bila nk stat keta. jgn jln trus, pnaskn engine dlu, klu x nt engine x stabil.kancil auto? manual?auto mkn minyk lbh tau, manual jimat. sbb aku da rasa 2-2 jenis keta ni.btw wasalam, just litle bit advise.:P

11 January, 2010 19:40  
Anonymous Fina said...

amalmeor,
amal, okey je. ckp je bila :)

20 January, 2010 22:31  
Anonymous Fina said...

ABdi,
thank you for the advise. that really help. sy bawa manual. nak auto tapi org yg sewakan tu takda kereta auto. tak ramai org bg khidmat sewakan kereta ni. lagipun dah malas nak cari. jumpa satu terus rembat. yala kan ada org sponsor kannn.. haha :P

20 January, 2010 22:39  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish