2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Kunci bilik tertinggal dalam kereta.
Tuesday, January 26, 2010 posted at 18:50 ♥

Sesampai saja di kolej, ambil parking tempat pengetua. Sebab situ ada bumbung. Berani gila. Bukan apa, kan dah habis waktu pejabat. Malam karang nanti pindah la ke parking lot untuk student. Hehe. Lepas ambil parking, buka pintu je, some girls approached me. Mereka nak sewa kereta sejam untuk ke kampus. I was like OK ambil kunci tu bye. HAHA. Senang sangat rasanya deal dengan orang macam saya.

Bila diorang dah blah, aku dengan konfiden macam biasa naik bilik lepas tu teringat ALAMAK KUNCI BILIK TERTINGGAL KAT KERETA @#$%^&*. Tak cukup dengan itu, Amy keluar entah ke mana. Rasanya pergi main futsal petang-petang ni. Called Dayah dan baru teringat Dayah kan training hoki tiap petang. Urgh. Aku ni memanglaaaa.

But, being optimistic as I should (yea right), stay dekat cafe je sampai pukul 7 petang Sekarang dah pukul 6.50 petang. Those girls promised me mereka akan hantar kereta dalam pukul 7 petang. Let us see how they keep their promise.

Tak dapat jog ini hari T_T

Labels:


2 Comments:

Anonymous ABdi said...

well hv to be carefull other time.......:P

26 January, 2010 23:20  
Anonymous Fina said...

ABdi,
baik!

27 January, 2010 18:43  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish