2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




I will go anywhere, as long as it is forward.
Friday, January 15, 2010 posted at 19:42 ♥

... David Livingstone

Gusi bengkak. Ini bukan sakit gigi biasa macam 2007, 2008, dan 2009 punya tahun ni. Gigi sakit 2010 (ceh ceh macam tajuk filem) kali ini lain rasanya. Sebelum ini tak bengkak gusi jadinya. Tak sampai sakit rahang dibuatnya. Tak sampai tak dapat buka rahang luas-luas macam ni. Tak sampai tak dapat nak senyum T_T Bergelumang dengan ubat-ubatan sejak minggu lepas. Dan tak sampai kurang nafsu nak makan. Okey yang ini buat saya panik. Macam mana boleh Fina hilang nafsu makan? @_@ Siapa nak jawab tu?

Tergerak hati untuk google tentang everything about sakit gigi tadi, dan antaranya, I found this : Sakit Gigi. Baru dapat tahu rupanya, jika tidak dirawat, akan semakin teruk. Sakit gigi boleh menyebabkan macam-macam penyakit lain datang. Dari yang kurang serius macam sakit kepala yang membawa kepada stress dan menjejaskan aktiviti harian pesakit T_T sehinggalah kepada penyakit-penyakit yang melibatkan organ jantung dll melalui saluran darah. Ada disebut dalam artikel tersebut. Psiko @_@ Ok lame gila sebab baru tahu, boleh belah sekarang dari blog ini. Tsk.

Esok saya cari Klinik Pergigian berdekatan. Harap saya lebih ceria lepas ni. Maaf dalam entri lepas saya termaki orang.

Labels:


2 Comments:

Anonymous ABdi said...

ikut nasihat doktor lps jumpa doktor tu nt yer..... skit gigi jgn d biar,akibtnya amat parah........jgn jd mcm aku.k.. well hope u be better soon!!doakn yg terbaik danfina jaga mkn lps ni ek....

16 January, 2010 19:39  
Anonymous Fina said...

ABdi,
baiklah!

21 January, 2010 18:47  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish