2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




I'm good.
Sunday, January 10, 2010 posted at 12:09 ♥

Fuh fuh fuuuuuhh. Tiup sesawang jap. Kahkah. Hai.

Saya sampai dari Kem Paya Pahlawan Jitra jam 5.30 petang semalam. Balik je terus tertidur atas katil tak sedar apa-apa. Nak keluarkan hanset dari beg pun tak menyempat @_@

Now sedang online dekat lab sementara menunggu next class dalam 20 minit lagi. Laptop masih dekat bengkel T_T Rindu dekat dia. Rindu dekat baby hamsters sebab sebelum ke Kem Paya Pahlawan, hantar dekat orang untuk tolong jagakan. Tak ambik lagi.

Gigi? Dah kurang sikit. Cuma takleh makan pedas, takleh minum air sejuk. Tak leh bercakap sangat. Mulut sakit. Apakah :P

Lama rasanya tidak mengupdate blog. It kinda weird. I don't really miss to blog padahal itulah benda yang rasa macam wajib dilakukan tiap hari. I have to spend several hours to do updating. Paling singkat, setengah jam. Paling lama boleh sampai 3 jam. Standard sejam atau lebih. You know, lepas type, kena cek ejaan dan every single thing say kena tengok balik. Bila dah publish pun masih lagi buat pembetulan di sana-sini. Tengoklah, particular gila. Kelam kabut nak buat pembetulan (selepas publishing) bila tengok bilangan orang yang sedang view page Sufilara.Com adalah betambah lebih dari satu. Betapa kroniknya minat pada blog. Haha. Okey tak tahu gelak sebab apa (- -")

After tak blog beberapa hari ni, terus rasa macam, ah tak blog pun tak apa. Hah :D

Labels:


2 Comments:

Anonymous Kapten Luffy said...

aha
samalah mcm aku gak tu
semua nak check

10 January, 2010 14:56  
Anonymous Fina said...

Kapten Luffy,
tu yg leh jadi blogger berjaya tu ;)

12 January, 2010 01:28  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish