2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Hey big spender.
Wednesday, January 20, 2010 posted at 11:30 ♥

I've run out of money @_@

Being a big appetiter, tak hairanlah kan duit banyak habis sebenarnya atas makanan je. Makan punya la tak hengat duit dalam dompet tinggal berapaaaa.. HAHA. But soal makan, saya tak ada kompromi sangat. I cannot live my life to the fullest kalau makan pun kena catu = tak kenyang! @_@ 100% duit saya datang dari Ayah dan Mama Production cehhh, which aku rasa macam aku dah masuk 23 tapi masih mengharap ihsan ayah dan mama WHICH aku rasa macammmm? PTPTN tak ambik. Plus, if saya dapat PTPTN pun just to cover up the university fee sebab dapat sikit je. You know why kan. Kesian dekat ayah perlu tangung itu ini T____T My other friend got like RM3500 or around that. Best tak? Cuma nak membayarnya agak sakit sikitlah T_T

Say NO untuk craving for money dekat ayah dan mama buat masa ni. They will surely give it to me, tapi HELL saya rasa bersalah nak minta T_T At least kena tunggu sampai bulan depan. Balik nanti saya kena kira balik semua perbelanjaan saya bulan ni dan reorganise myself. Sekarang ni tak boleh lagi sebab masih gap antara kelas. Sampai malam. Kalau nak buat organizing, kita kena sit back and relax dulu kan. Kena fikir dalam-dalam segala kemungkinan dan kesesuaian.

AND. I need to do something to cover up my expenses here.

Ps : I got stomachache. Semalam makan pedasss sangat-sangat. Mentang-mentang sakit gigi dah surut, balas dendam makan macam-macam >_>

Labels:


8 Comments:

Anonymous Cheat codes said...

Nice Post! Mainly it's title is very impressive. I am so impressed. Thanks to share this experience with us.....

20 January, 2010 17:15  
Anonymous ABdi said...

well,u really need to bugeting here miss,plus ur income come from oversea, u must thinking about savesome for any un wanted situasion..... well,u are very lucky so kena berhengat ckit, k btw really advise u to bertabung.....simpan ckit2 even ckit it might use someday....:P, rasanya mom u da advise u b4 go u kn. ok enuf membebel:P

20 January, 2010 19:52  
Anonymous cIk JanNah said...

kurangkan activity berjoli

:XD

21 January, 2010 08:33  
Anonymous Fina said...

Cheat codes,
do u really understand the thing i talked about? >_> thank you, by the way :*)

21 January, 2010 17:38  
Anonymous Fina said...

ABdi,
hah betul tuu.. sy dah start dah tapi later lah baru bagitahu kat blog. hehehe. benda dah setel baru cakap kat blog. hehehehehe

21 January, 2010 17:42  
Anonymous Fina said...

cIk JanNah,
baik! :P

21 January, 2010 17:58  
Anonymous Ms.Independant said...

susah jadik pompuan.
mesti terlebey spend gak!
huhu

:P

21 January, 2010 18:05  
Anonymous Fina said...

Ms.Independant,
manalah pergi my money semua @_@

21 January, 2010 19:21  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish