2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Have You Ever?
Thursday, January 07, 2010 posted at 10:43 ♥

Is it because of the foods? Or my toothache? Atau the pain killer I makan tadi? Badan menggigil dekat dalam, mengantuk. Macam makan dadah pula. I got class on 12.30 PM til 2.00 PM then rush jam 2.00 PM juga ada appointment, petang jam 6 meeting dan malam kena hantar laptop ke kedai komputer.

Tadi lepas makan dengan Amy dekat cafe. Selera ada tapi bila dah mula mengunyah, saya susah nak telannnnn T____________T lepas tu selera hilang macam tu je. Saya terus naik atas. Lagipun Amy ada hal sikit. So saya minta excuse Amy untuk balik bilik dulu cuz I kinda don't feel well. Lepas taip status " i feel like i wanna vomitttttttttttt" dekat twitter, seconds later, saya vomitttttt wtf @_@

We talk later after the appointment. Dua hari tak hapdet nanti. REALLY NEED TO GO TO BED NOW. Okey sekarang ni sikit-sikit pergi bed. Sikit-sikit pergi bed (- -")

Sumber : Google under keyword 'sick bed'

Labels:


2 Comments:

Anonymous Ms.Independant said...

Agaknye sbab toothache kot.
saket gigi ni ley jadi pening kepala smpi nak demam kan?

btw, i love the song 'have u ever' tu!!!!

:P

07 January, 2010 19:56  
Anonymous Fina said...

Ms.Independant,
nsb baik sy tak demam @_@ thank god.

sy pun suka juga, dulu wktu sklh mngah selalu dgr :P

12 January, 2010 00:26  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish