Have You Ever?

January 07, 2010

Is it because of the foods? Or my toothache? Atau the pain killer I makan tadi? Badan menggigil dekat dalam, mengantuk. Macam makan dadah pula. I got class on 12.30 PM til 2.00 PM then rush jam 2.00 PM juga ada appointment, petang jam 6 meeting dan malam kena hantar laptop ke kedai komputer.

Tadi lepas makan dengan Amy dekat cafe. Selera ada tapi bila dah mula mengunyah, saya susah nak telannnnn T____________T lepas tu selera hilang macam tu je. Saya terus naik atas. Lagipun Amy ada hal sikit. So saya minta excuse Amy untuk balik bilik dulu cuz I kinda don't feel well. Lepas taip status " i feel like i wanna vomitttttttttttt" dekat twitter, seconds later, saya vomitttttt wtf @_@

We talk later after the appointment. Dua hari tak hapdet nanti. REALLY NEED TO GO TO BED NOW. Okey sekarang ni sikit-sikit pergi bed. Sikit-sikit pergi bed (- -")

Sumber : Google under keyword 'sick bed'

You Might Also Like

2 comments

  1. Agaknye sbab toothache kot.
    saket gigi ni ley jadi pening kepala smpi nak demam kan?

    btw, i love the song 'have u ever' tu!!!!

    :P

    ReplyDelete
  2. Ms.Independant,
    nsb baik sy tak demam @_@ thank god.

    sy pun suka juga, dulu wktu sklh mngah selalu dgr :P

    ReplyDelete