Friday, January 15, 2010

Great. Now bloglist saya pula yang hilang T_T

THIS IS A STICKY NOTE
SCROLL DOWN FOR LATEST ENTRIES

Bloglist saya dah hilang. SEMUA. Tak percaya, cek kat sini. DAH KOSONG T_____T Sekarang dah ada isi tapi setakat yang saya dapat ingat saja T_T Okey fine, semalam saya tukar URL dari http://herblogmates.blogspot.com ke http://sufilarablogmates.blogspot.com, lepas tu semua jadi macam ni. Or is it just me?

Ini STICKY NOTE sebab I want to make sure I will have all those blog URL yang hilang dari list saya. I don't know what had really happen, tapi saya nak semua ni setel secepat mungkin.

Please, my dear friends, if you read this, PLEASE GO HERE and leave you blog link there. Or just drop your URL anywhere you think you can reach me. Twitter, Facebook, my cbox dekat sidebar ni, or even this entry. Silent reader ke, stalker blog ni ke, kawan-kawan lama ke, new reader, old reader - with wide open hands, all are truly welcomed. Nak leave your twitter account pun boleh. Leh kita follow-follow :)

NOW!
Share:

12 comments:

  1. takkan tukar url saje dah boleh hilang semua tu? uhuhu.. tp mungkin jgk.same mcm kita edit html. T_T penat nak list down balik.

    ReplyDelete
  2. nur.sa,
    sy pun pelik juga sa. bayangkan dah banyak list dekat situ tiba2 hilang semua @_@ sayanglahhhh huhu. terfikir juga, ada ke kaitan dgn url? mcm pelik je. maybe ada benda lain kot.

    url sa sy ingat, jap2 nak letak kat list. hehe.

    ReplyDelete
  3. Farah klik dah tadi.
    ade je dear...

    :)

    ReplyDelete
  4. Ms.Independant,
    tu dah masukkan setakat yang fina ingat je >_> masih mengingat2 lagi ni. hehe

    ReplyDelete
  5. I punye ade
    cyg kamo

    eh2 apakah?
    ;P

    ReplyDelete
  6. mengapakah begini?apakah?bilakah?bagaimanakah?

    ReplyDelete
  7. cIk JanNah,
    cuz i do follow ur blog tau. hehehe

    ReplyDelete
  8. amalmeor,
    amal memang tau suka soalan2 mcm tu. hehe.. bnda dah nak hilang. sy pun tak tahu. mybe juga sbb browser je.. huhu

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*