2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Great. Now bloglist saya pula yang hilang T_T
Friday, January 15, 2010 posted at 12:20 ♥

THIS IS A STICKY NOTE
SCROLL DOWN FOR LATEST ENTRIES

Bloglist saya dah hilang. SEMUA. Tak percaya, cek kat sini. DAH KOSONG T_____T Sekarang dah ada isi tapi setakat yang saya dapat ingat saja T_T Okey fine, semalam saya tukar URL dari http://herblogmates.blogspot.com ke http://sufilarablogmates.blogspot.com, lepas tu semua jadi macam ni. Or is it just me?

Ini STICKY NOTE sebab I want to make sure I will have all those blog URL yang hilang dari list saya. I don't know what had really happen, tapi saya nak semua ni setel secepat mungkin.

Please, my dear friends, if you read this, PLEASE GO HERE and leave you blog link there. Or just drop your URL anywhere you think you can reach me. Twitter, Facebook, my cbox dekat sidebar ni, or even this entry. Silent reader ke, stalker blog ni ke, kawan-kawan lama ke, new reader, old reader - with wide open hands, all are truly welcomed. Nak leave your twitter account pun boleh. Leh kita follow-follow :)

NOW!

Labels: ,


12 Comments:

Anonymous nur.sa said...

takkan tukar url saje dah boleh hilang semua tu? uhuhu.. tp mungkin jgk.same mcm kita edit html. T_T penat nak list down balik.

13 January, 2010 12:42  
Anonymous Fina said...

nur.sa,
sy pun pelik juga sa. bayangkan dah banyak list dekat situ tiba2 hilang semua @_@ sayanglahhhh huhu. terfikir juga, ada ke kaitan dgn url? mcm pelik je. maybe ada benda lain kot.

url sa sy ingat, jap2 nak letak kat list. hehe.

13 January, 2010 12:52  
Anonymous Ms.Independant said...

Farah klik dah tadi.
ade je dear...

:)

13 January, 2010 13:24  
Anonymous Fina said...

Ms.Independant,
tu dah masukkan setakat yang fina ingat je >_> masih mengingat2 lagi ni. hehe

13 January, 2010 13:50  
Anonymous cIk JanNah said...

I punye ade
cyg kamo

eh2 apakah?
;P

13 January, 2010 15:34  
Anonymous amalmeor said...

mengapakah begini?apakah?bilakah?bagaimanakah?

13 January, 2010 17:38  
Anonymous ABdi said...

hamba pny ada x?

13 January, 2010 22:45  
Anonymous en_me said...

siannnyerrr..

14 January, 2010 12:01  
Anonymous Fina said...

cIk JanNah,
cuz i do follow ur blog tau. hehehe

20 January, 2010 22:41  
Anonymous Fina said...

amalmeor,
amal memang tau suka soalan2 mcm tu. hehe.. bnda dah nak hilang. sy pun tak tahu. mybe juga sbb browser je.. huhu

20 January, 2010 22:47  
Anonymous Fina said...

ABdi,
ada! ^^

20 January, 2010 23:02  
Anonymous Fina said...

en_me,
>_>

20 January, 2010 23:03  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish