2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




A good leader takes a little more than his share of the blame, a little less than his share of the credit.
Thursday, January 28, 2010 posted at 11:30 ♥

.. Arnold Glasow


HERE COMES WITH THE UPDATES! :D

Ceh hape hangin tah ni ceria je pagi-pagi buta (lah sangat) Hihi.

Dalam setengah jam lagi saya dan kawan-kawan gerak ke Jitra, tujuan utama nak tengok wayang. Finally. After weeks ago kami plan nak tengok wayang. Sebelum ni ada je aktiviti lain yang menghalang. Ada yang tak free lah. So now that my Monday and Thursday are free, boleh lah saya keluar untuk dapatkan pendedahan luar dari asyik terperuk dalam UUM terchenta. Bagi refresh minda :)

Tapi tak boleh lama sangat, malam nanti Humairah kata nak buat audition untuk Kelab Tarian DPP SME Bank. Kira macam cari pelapis baru untuk Audirasari. Mai minta saya jadi juri dan saya sendiri invite Dayah untuk jadi juri juga. She's a dancer too by the way.

Dalam hati ada terdetik untuk ajak penari-penari lama Audirasari untuk jadi juri juga tapi saya macammmmm terkilan dengan apa yang saya dengar telah terjadi semalam antara Exco Biro Kesenian dan Kebudayaan dan penari-penari lama Audirasari. TERKILAN SANGAT. Tapi sebab saya tak ada di tempat kejadian (kelas, dan punyalahhh mereka ni keep calling me which I yang tak tahu apa-apa waktu tu rasa macammm APAHAL DIORANG NEH), dan saya tak dengar lagi penjelasan dekat pihak lagi satu jadi hold lah dulu.

There's up and down dalam menjalankan tugas. Dalam menjadi seorang ketua. Bukan semua orang nak dengar cakap kita. Lagi-lagi bila kita kena pimpin orang yang lebih tua. Kepada Mai, itu satu cabaran buat Mai dan do not worry Mai, I will always be there if you need any kind of support. Anything.

Semalam lepak tepi gelanggang badminton with mantan-JPM dan new JPM. Saya main juga tapi sekejap saja. Lepas tu duduk berbincang about this issue dengan some of the other mantan-JPM.

Okey mahu tengok wayang. Have a blast day dears!

Labels:


4 Comments:

Anonymous s.c.h.u.l.t said...

a dancer and a juri. menarik! :)

28 January, 2010 14:40  
Anonymous Fina said...

s.c.h.u.l.t,
hi s.c.h.u.l.t :)

28 January, 2010 19:59  
Anonymous Myraa Y. said...

thanks Kak Feena !
:)

02 February, 2010 03:38  
Anonymous Fina said...

Myraa Y.,
u're welc!
:)

13 February, 2010 22:16  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish