2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Wind of Change.
Tuesday, December 22, 2009 posted at 01:30 ♥

Aku masih ingat kata-kata seseorang dulu. Dua tahun lepas selepas aku mendakwa mahu memadam entri-entri yang aku rasakan dah bertukar jadi macam habuk saja, he stopped me and said "ia tetap diri kamu yang dulu" .. or something like that. Tak ingat sangat. It's in the comment section tapi saya rasa entri yang ada komen tu dah lama saya delete sejak saya tukar template lagi. I guess he is still reading my blog, tapi jarang. Tak selalu macam dulu. I call him Pesilat UUM. Haha. Life had come to a new phase huh? Bukan setakat duduk belajar dan online dekat bilik silih berganti.

I remember the first time I met him, waktu Grand Dinner untuk pelajar-pelajar Pengajian Antarabangsa. Saya memberanikan diri menemui dia di hujung majlis dan memperkenalkan diri. Berani tak saya? Haha. Sure he know me. Lepas tu dalam blog dia cerita sikit tentang pertemuan dia dengan rakan-rakan friendster UUM and he mentioned me too. Dia kata saya comel :*) Haha. First time dia tegur dan mesej adalah dekat Friendster, dan mengatakan yang dia impressed dengan artikel yang saya tulis tentang hari kemerdekaan dekat Syok.Org. Tak mau ah bagi link. Ahaha.

He isn't my point here. Sorry sebab tersasar sikit.

Saya dah habis berfikir. Bahawa mungkin banyak entri yang akan saya delete. Samada separuh atau lebih dari separuh atau separa atau kurang dari separa. Tengoklah nanti. It's time for a change.

Dah back-up dah semua tu. Jadi bukannya hilang terus. Hehe. Bye. Very sleepy. Otak dah tak functioned well av jkd sdxcs ...esgravf.sfsvfg , @#$%^&. Bye bye bye bye avdffgjaa;.



Labels: ,


3 Comments:

Anonymous Framestone said...

he...23x xsemestinya semuanya adalah yang terbaik buat kita....

cam bro sepanjang berblog 3-4tahun lepas... sedikit pun bro xpernah delete entry blog bro..(kecuali entry yang xsiap nk publish je)

anyway thank coz mengundi di blog bro ek

BroFramestone Blog

22 December, 2009 13:11  
Anonymous kakak lyana said...

sis,
i mungkin stay kat TNB tapi tak confirm lagi. But jangan heboh2 lagi ye.. sebab ramai yang tak tahu lagi pasal ni. Lagipun TNB tak confirm lagi dengan akak.. Kena tunggu sampai end of this week lah. Huhuhu
hope to see you nanti..

22 December, 2009 19:20  
Anonymous Fina said...

Framestone,
good point :P
welc. tlg kawan je. hehe.

23 December, 2009 04:35  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish