2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Update lah Update lah
Wednesday, December 02, 2009 posted at 12:29 ♥

Salam hormat,

Secara lebih terangnya, I have to tell you guys (sila alert guys bagi saya juga merujuk kepada girls) yang saya dah jarang dah dapat online sebab hal .. I don't know .. I guess it is about wiring or something like that. Hari tu kabel Telekom yang mengarah ke kawasan saya rosak dan streamyx pun terkesan sama. Jadi, you cannot see me around too often lah dekat blog, especially dekat Facebook. Tapi kalau see me online, tegur-tegurlah :*)

Maybe I can still update my Facebook status and, I still can approve and read comments in my blog through the handset BUT I can't reply to those comments as soon as possible as usual. It may take 24 hours or more sebab kena guna lappy sebab handphone I ada maximum loading for pictures. Once dah sampai tahap maksimum, picture dan termasuklah borang komen (ceh borang) pun dia tak dapat load sekali. Adakah blog ini akan menjadi blog yang membosankan? Alamak nightmare! Haha wth over pulak T_________T

Aktiviti saya pada 1hb December adalah ubah kedudukan perabot dekat bilik, of course dengan bantuan room mate, Dana. Hehe.

To all of my 71 followers (tiba-tiba), thank you for following my blog, please unfollow if you think that my blog doesn't worth your time but if it IS, then feel free to follow. Tiada paksaan di situ. You follow because you're interested, if you don't then you don't have to. Sama macam I, kalau I berminat, I will have my eyes on YOU. Err.. No no. I mean YOUR BLOG. Haha.

About Pipie, my brother, mereka dah balik 5 hari lepas. Hehe. Pipie alhamdulillah, everything went fine kut. Cuma awal-awal tu tak dapat nak berjalan sangat dan masuk tandas pun kena angkat. The doctors terpaksa buang something in him. Ayah yang cakap. Ayah suka bergurau jadi tak tahu betul ke tak yang ayah cakap tapi, seems true (- -"). Tengok sekarang dia dah makin sihat walaupun berjalan tak berapa betul lagi (hikhik), masih makan ubat satu hari at least 8 biji T__T dan tiap malam mesti lepak dekat bilik ni sebab nak main game (okey tak tahu apa motif bagitahu haha).

This is the guitar I've told you about.

You guys be good dekat situ.

Labels:


6 Comments:

Anonymous AuraFIza said...

Ehh..Pipie sbenanye sakit ape ek?
sori la.agak ketinggalan zaman..
hehe..

02 December, 2009 14:12  
Anonymous Ms.Independant said...

Fina,
Xsaba nak bace entry tentang ur BIG day!
Update lah. Update lah!

*wink2*

02 December, 2009 14:24  
Anonymous Fina said...

AuraFIza,
bukan ketinggalan zaman, tapi memang tak pernah ckp dekat blog pun. nanti sy privately gtau dekat msg FB ek. hehehe. ceh, macam dah lupa sebenarnya kita ada hp T_T

02 December, 2009 14:29  
Anonymous Fina said...

Ms.Independant,
update lah update lah.. ?

buat i gelak je tengahari2 neh. haha. apsal saya rasa macam ayat tu nakal je ek?? haha :D

ok i will.. hehe.

02 December, 2009 14:34  
Anonymous Fatt Chin Choy said...

canggih hp ko. kalau aku takder tenet takder ler update sebab hp aku jenis zaman purba

hehe

03 December, 2009 02:13  
Anonymous Fina said...

Fatt Chin Choy,
untuk online tu bolehlah.. bukannya canggih sangat pun T_T

purba tu yang terbukti ketahanan tu. hehe

03 December, 2009 02:57  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish