2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Tweet Tweet.
Wednesday, December 09, 2009 posted at 10:30 ♥

I'm on twitter!

Since dekat Facebook terlalu ramai sangat orang yang dikenali dan macam perasaan nak berkongsi tu macam terbantut je sebab dekat friend list Facebook saya ada cikgu-cikgu waktu saya masih dekat sekolah menengah, jadi macam segan sikit nak tulis yang mengarut-ngarut. Plus, it's kinda weird to share something yang rasa macam remeh. Hehehehehehe. So, saya aktif kembali dalam twitter! Dulu terfikir, Twitter untuk artis-artis guna tu bolehlah. Orang biasa-biasa ni? Who would care to know about what you are doing every 15 minutes?? But then I said, ala it won't hurt. Plus, terbukti twitter bukan untuk artis je ye. HAHA. What was I thinking back then? @_@

Saya tiap hari blogwalking. Ada yang saya komen entri dia dan ada yang saya tak komen, ada yang saya baca entri baru hingga ke entri lama dia sampai berpage-page. Ada yang saya akan follow, ada yang saya rasa macam wajib baca tiap kali ada update. Kalau ada reader IP address dia dari Ranau, Sabah tu kemungkinan besar sayalah tu. Kebanyakkan blog yang ada dalam list saya dekat SINI. Kalau ada blog baru, saya update list dekat situ. Anyone new here? Check your site in that blog, kalau tak ada, leave your link in my chatbox okey :*)

Ehm. I've put my twitter updates on my blog sidebar or go here : http://twitter.com/FinaSophie.

P.s : I haven't much time onlining. 12hb makin dekat jadi kami perlukan latihan intensif. Step tarian budak-budak tu dah hafal, tapi nak bagi serentak dan lebih sharp tu kena banyak latihan lagi. Take care!

Labels:


4 Comments:

Anonymous Fatt Chin Choy said...

twit pun aku x aktif
huhu

09 December, 2009 12:17  
Anonymous Ms.Independant said...

Orang kate twitter bes gak!
Ape bezanye ngan blogging & FB eh?

09 December, 2009 15:58  
Anonymous Fina said...

Ms.Independant ,
there's a lot difference between blogging n twitter. we can share links in twitter but we can share a lot more stuff at the blog. pictures, videos dll. twitter ada limit smpai 140 patah perkataan je utk setiap updates tp blog is unlimited.

between FB n twitter plak, sama je. tp seems to me FB a bit formal n more structural as we can c, but twitter is more informal. saya lebih selesa merepek2 dekat twitter. hehe. depends individually, for sure :)

10 December, 2009 14:32  
Anonymous Fina said...

Fatt Chin Choy,
mane2 je tu ah fatt.. hehe. smua pun social networking.

10 December, 2009 14:35  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish