Tiada yang serius.

December 18, 2009

I need to update several entries. Several tu maksud dia saya tak tahu berapa entri yang akan saya hasilkan malam ni. Beberapa perkara masih bermain dalam minda. Masih fresh. Hati masih penuh dengan kata-kata. Masih penuh dengan rasa. Saya kan puitis orangnya. Puitis tapi bukan puitis berselindung. Puitis I puitis jenis berterus terang benderang eceh eceh.

Saya tak mahu buat random thoughts kali ni. Cuz every story have it's own STORY. Saya taknak campur. Nak asing-asingkan ikut kategori dan ikut mood. Err.. macam kedengaran seriuslah pula kan tapi WTH why care? It's real. This is my life. This is my blog and my own records! Every single thing is damn serious. Seriously. Very serious. Over kau. HAHA. I mean kalau I cakap I buat lawak, maksudnya I memang SERIUS yang I memang buat lawak. Itu maksud I. Bukan serious dari segi mimik muka. No. No. Kerana sebaliknya, gelak adalah salah satu kepakaran saya. Atau juga bukan SERIUS yang orang kata something serious is happening. No. No. There's nothing serious. Okey sekarang mari kita kira berapa perkataan SERIOUS dalam perenggan ini. Siapa orang pertama yang dapat jawab betul dapat RM3 topup Celcom atau Maxis (Digi tak dapat). Eh adakah aku tengah buat contest belog? Eh eh.

Anyway, tengah malam datang lagi :D


You Might Also Like

0 comments