2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




The Parcels.
Sunday, December 27, 2009 posted at 02:47 ♥

As I mentioned in my last entry.

Siapa gerangan pengirimnya? Okey. Orangnya comel, putih, ayu, suara merdu bak buluh perindu - buluh perindu pun kalah alamak terlebih sudah, langsing (macam .. PERLU KE CAKAP?) dan siang tadi jadi gadis pengandam dekat kenduri kahwin orang kampung. Hahaha. Propa je lebih. And yeap, the parcels are from me myself and I. Not 2 not 3 but 4 parcels @_@ Okey motif buat muka terkejut? Bukan ke hantar sendiri? Heh.

Begini. Bulan lepas waktu dah nak balik cuti, I decided to send 3/4 of my belongings home using Pos Laut. Dah tak sanggup nak punggah semua barang-barang tu ulang alik dari stor ke bilik tiap kali tutup dan buka semester T____T lagipun banyak barang-barang I yang better off dari campuslah sebab banyak barang tak guna sangat pun. I asked la agent Pos Malaysia tu, beliau kata kalau Pos Laut, parcel sampai dalam 1 hingga 3 bulan so I expect bila dah balik UUM barulah dia sampai BUT thank God parcel sampai just at this perfect timing. I mean, just before my flight to Kedah. I knew it, selain dapat pergi vacation hehehe, there's something else of what we call HIKMAH di sebalik tersilap tengok kalendar dan terpaksa (ceh ceh terpaksa?) balik 31hb instead of .... well, TODAY :P

Speaking about vacation, I am a bit sedih cuz my brother, Adi, tak dapat nak join sama sebab he's going to register in UiTM tomorrow. Anyway, congratulations Adi. We're all gonna truly miss you walaupun ko tak ketawa dan cakap banyak as much as we do. Vacation nanti mesti rasa kehilangan sebab tak cukup orang T_____T

Vacation ek kalau just pergi shopping malls? Haha =D

Back to the main topic as in the title.

Parcel tu ayah ambilkan siang tadi sebab kebetulan ayah ke Pekan Ranau. Ayah texted dan cakap 4 kotak semuanya dan semua besar-besar T_T Baiklah. Kili cakap banyaknya barang kau. Gosh. Tau tak yang itu baru sikit and excuse me kotak taklah besar sangat pun. Setakat kotak UUM harga RM3.90 tu, mana besar. But seriously, kotak-kotak tu semua dah lembik haishhh nasib baik kos agak murah. 1kg for only RM1. Nak jugak letak label 'agak murah' sebab lagi murah lagi bagus. Hihih. Anyway, terima kasih Pos Malaysia! :*)

Bongkar-bongkar dah tadi. Tapi masih tak terkemas lagi. Masih dekat ceruk tu bertimbun. 2 kotak pakaian dan hanger tak cukup. Right timing, mama beli lots of hangers. Gahaha saya ambil banyak sikit. Eh banyak. Eh sikit. Ehh. Banyak tapi tak banyak sangat. Eh actually tak tahu sebab tak kemas lagi. Bahaha. It's 2.42 AM (tiba-tiba je sebut masa).

Sorry no pics. Tak bermotivasi nak tangkap pictures of those boxes sebab dia bertimbun dengan hodoh sekali. Dan telah menghodohkan bilikku yang aku dah arrange elok-elok dah sempena birthday hari tu. Heh. Good night.

Labels:


6 Comments:

Anonymous a d r e y n i e e l i s y a said...

wah naaa..
kamu bcuti bmalam d mna?
o just pegi balik?
haih!!

congratz adik ko naaa..
dpt masuk uitm..
kos apa?

27 December, 2009 03:30  
Anonymous Fina said...

a d r e y n i e e l i s y a,
rasanya bermalam juga sebab maybe nanti kami bertolak pun petang after wktu pjbt. xtau bermlm mana n x tau berapa malam.

tdk ingat pla kos apa. jap2 nanti sy tnya. hehe

27 December, 2009 04:02  
Anonymous Sharinginfoz said...

baguslah all the best.. bosan2 singgah le..

27 December, 2009 08:26  
Anonymous [z@ck] said...

nak mendaftar masuk UUM bila?

jom jmpa nnti kat Loq Staq..
hehehe

27 December, 2009 08:44  
Anonymous Fina said...

Sharinginfoz,
thank you so much! :*)

27 December, 2009 11:10  
Anonymous Fina said...

[z@ck],
31hb masuk. fuh :P

serious? insyALLAH, rasanya ade gak masa nak jumpe tu. hehe

27 December, 2009 11:41  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish