2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Tari Kirana : 20 Disember 2009 Behind it all.
Thursday, December 24, 2009 posted at 20:48 ♥

This entry is covering the another event. Majlis Persandingan Khalida dan suaminya, Mohd Adam.

Ada sedikit misunderstood waktu nak buat persembahan dekat majlis ni tapi alhamdulillah tak ada yang serius, cuma the dancers agak macam terkejut jadi I don't really know what to say plus waktu tu saya sendiri agak pissed off. You see, I was told that the performance will be at NIGHT. Saya dah tanya perlu ke perform untuk majlis petang juga but no answer. My bad, I should ask Khalida directly kotttt. Really pissed off okey. Bayangkan, baru setengah jam mula make up itupun baru letak foundatin dan bedak. Aku baru nak blend colour untuk eye shadow, baru habis mekap seorang, orang call suruh datang perform sebab dah sampai masa untuk kami perform WTH! Takkanlah nak conteng muka budak-budak tu macam tu je, they should look beautiful baru bermotivasi diorang perform. Dahlah kena mekap 11 orang semuanya. Hish. Why do me like that loh.

But later I told myself to relax. Itupun bila semua dah selesai dengan performance malam sekali. Siap saja, terus pergi ambil gambar kenanga-kenangan the girls dan tarik budak-budak tu semua pergi salam dan bergambar dengan pengantin then balik. Jalan kaki seorang saja, rumah dekat. Plus, saya kejar tayangan Wizards of the Waverly Hills The Movie nak tengok ending dia sebab hari tu dapat tengok ending sebab ayah nak tengok berita. Tak boleh lawan bos lah kan. Ahahaha. Aku hantu kartun Disney Channel okey. Kena ingat yang ni. Nikah nanti soalan ni akan keluar :P

Waktu ni tarian yang dipersembahkan : Tarian Sumazau (waktu petang : tak sempat rakam T____T), Tarian Magunatip (petang : malu nak tunjuk sebab Ya Allah budak-budak ni buat banyak silap terkejut punya pasal kot. I told them persembahan malam saja T__T sorry girls and it's okey, you guys masih dapat banyak pujian kan :*), Zapin (Petang dan malam : Sepatutnya petang saja but then on the spot the girls perform waktu malam juga padahal pakaian bukan pakaian tradisional. Video yang petang tak rakam pun sebab handphone tengah buat hal), dan lagu Oh Carol (Malam : I'll show you the video for the next entry)

Next entry is the video and pictures of the girls.

Labels: ,


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish