2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Tak baca pun tak apa. Serius.
Wednesday, December 23, 2009 posted at 01:16 ♥

Saya dalam mood menghaplod gambar-gambar untuk event sebelum-sebelum ni.

Gambar segala macam gambar, cerita segala macam cerita. Makin ramai rakan-rakan yang mula semakin serius dalam perhubungan. Maksud aku, dah ramai yang mula mengikat dan saling terikat. OMG depresi aku dekat sini hahaha.

Anyway.

Gilak banyak okey aku kena hapdet. Habis tunggang terbalik rekod aku dalam blog ni asyik tangguuuuuhhh saja. Tapi bak kata orang kata, tak elok tangguh-tangguhkan bila dah berhajat. Saya sambung hapdet lepas ni. Bye.

Labels:


2 Comments:

Anonymous tanya^hati said...

fina .. sy ada riban-riban lagik nak edit n upload .. jom, kita pakat upload ramai2 .. hihih

23 December, 2009 10:52  
Anonymous Fina said...

tanya^hati,
ni tak larat nak upload sume ni encik hanyarbanyar. hehehe. gmbr2 terpilih je. jom upload2. sblm mula busy dgn benda lain @_@

23 December, 2009 13:47  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish