Pages

Tak baca pun tak apa. Serius.

Wednesday, December 23, 2009

Saya dalam mood menghaplod gambar-gambar untuk event sebelum-sebelum ni.

Gambar segala macam gambar, cerita segala macam cerita. Makin ramai rakan-rakan yang mula semakin serius dalam perhubungan. Maksud aku, dah ramai yang mula mengikat dan saling terikat. OMG depresi aku dekat sini hahaha.

Anyway.

Gilak banyak okey aku kena hapdet. Habis tunggang terbalik rekod aku dalam blog ni asyik tangguuuuuhhh saja. Tapi bak kata orang kata, tak elok tangguh-tangguhkan bila dah berhajat. Saya sambung hapdet lepas ni. Bye.

2 comments:

  1. fina .. sy ada riban-riban lagik nak edit n upload .. jom, kita pakat upload ramai2 .. hihih

    ReplyDelete
  2. tanya^hati,
    ni tak larat nak upload sume ni encik hanyarbanyar. hehehe. gmbr2 terpilih je. jom upload2. sblm mula busy dgn benda lain @_@

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS