2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Play safe and you will never get hurt. Is it true?
Thursday, December 31, 2009 posted at 21:42 ♥

Bermula dari hari ni hingga ke satu hari yang akan diberitahu kelak, saya tak dapat nak update blog ni dengan latest pictures sebab sistem bluetooth dekat laptop problem sikit.


Today I am happy. Sebenarnya not 100 percent happy tapi inilah topeng yang aku kena pakai dan samada ikhlas ke tak aku pakai topeng ni, aku kena belajar menerimanya sampai aku mampu menerima seikhlasnya. This is my life anyway, I don't have any other life or EVEN any chance to have another life. This is my life, full of anger yet I'm learning to love it (not that I don't, before) and I want to make it better. I need to get myself back in track and will never stray away from it again. Never.

Tadi ke Mall Kachi pergi makan dengan Dayah. As usual, it's easy to entertain me. Macam kalau kau bagi gula-gula sebiji pun dah boleh comfort sedikit hati I yang sedang berduka or even kau cakap 'hi' atau kau bercakap dengan aku macamlah aku ni kawan hingusan kau dulu-dulu padahal baru jumpa a second ago; pun boleh buat saya happy (- -")

Everything went well since morning. Sayu dan pilu meninggalkan rumah dan keluarga itu perkara biasa tapi makin tua ni hati makin sensitif (eh???). Berbulan-bulan tak pulang ke rumah nanti and I'm surely will miss my home badly. I miss the kids already T_____T

Okey Fina hocus pocas FOKUS! :P

Semua sibuk dengan azam baru .. Okey okey not everybody tapi ramai lah juga. Siap ada entri untuk hari terakhir 2009 dan azam baru untuk welcome the new year.

2009 have been a very tough year for me. My plan for New Year 2010? Nothing. Tidur kot. ?????. HAHAHAHA wth. Excuse me ini bukan kenyataan tak bermotivasi. Sebab I dah awal-awal berazam days and days ago, and now practicing it. Why wait the clock tunjuk 12.00 tengah malam tepat 1 Januari 2010 baru mahu mulakan semua. Not againts you all, tapi being me, saya tahu diri saya sendiri macamana. Lagi bertangguh, lagi takkan buat. Lagi berkobar-kobar, lagi tak konsisten. Baik bersederhana dan tidak bertangguh. It's now or never. Right?

Maybe this is another entri sampah. Learn something from this entri? Yes? No? Really a N0? Okey saya blah.

Labels:


2 Comments:

Anonymous amalmeor said...

oh,rmai je ada ada azam baru but 4 me,maybe renew azam lepas je kot...

31 December, 2009 23:13  
Anonymous Fina said...

amalmeor,
btul tu. yg ada azam baru tu sebab diorang dah capai azam lama dorang kottttt .. :P

03 January, 2010 09:14  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish