Friday, December 11, 2009

Menangis tak berlagu.

Patah T______T Dunia terang menjadi gulita cahaya indah tiada berguna. Lepas ni Sony Ericson saya ini dah tak ada skirt dia lagi dah.

Okey nak pergi kitchen membawa hati duka.

Share:

6 comments:

  1. Henpon ni same ngan adek Farah!
    Die punye dah lame patah.
    Tapi bole gune lg kan?

    ReplyDelete
  2. Ms.Independant,
    yeke. kem salam kat adik farah.

    bleh guna lagi, cuma mcm hodoh sket lag sbb dah tak pakai skirt. eh.. ada jantina la handphone i. haha

    ReplyDelete
  3. handphone ni aku dah bagi kat adik aku..dia pakai kejap je dah patah..hancur luluh hati aku tengok..

    ReplyDelete
  4. AuraFIza,
    yakan, almost forgot kita ada hp yg sama. adik yg lelaki tu ke? ke pmpuan. ni hp ni rosak sbb dana humban okey. ganas tak dia? huhu.

    ReplyDelete
  5. ala kesiannya.dana humban hset tue?nape?nnt kita beli yg baru ye.xpun amal buatkan skirt utk hset tu nak x?

    ReplyDelete
  6. amalmeor,
    handphone tu bunyi then dana cari bawah comforter. ntah cmana, dia kibar comforter tu kuat2 then hp tu terhumban ke lantai. mcm tu la hasilnya. huhu. nak beli skirt barulah :D

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*