2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Menangis tak berlagu.
Friday, December 11, 2009 posted at 12:17 ♥

Patah T______T Dunia terang menjadi gulita cahaya indah tiada berguna. Lepas ni Sony Ericson saya ini dah tak ada skirt dia lagi dah.

Okey nak pergi kitchen membawa hati duka.

Labels:


6 Comments:

Anonymous Ms.Independant said...

Henpon ni same ngan adek Farah!
Die punye dah lame patah.
Tapi bole gune lg kan?

11 December, 2009 12:21  
Anonymous Fina said...

Ms.Independant,
yeke. kem salam kat adik farah.

bleh guna lagi, cuma mcm hodoh sket lag sbb dah tak pakai skirt. eh.. ada jantina la handphone i. haha

11 December, 2009 12:23  
Anonymous AuraFIza said...

handphone ni aku dah bagi kat adik aku..dia pakai kejap je dah patah..hancur luluh hati aku tengok..

11 December, 2009 13:40  
Anonymous Fina said...

AuraFIza,
yakan, almost forgot kita ada hp yg sama. adik yg lelaki tu ke? ke pmpuan. ni hp ni rosak sbb dana humban okey. ganas tak dia? huhu.

11 December, 2009 19:32  
Anonymous amalmeor said...

ala kesiannya.dana humban hset tue?nape?nnt kita beli yg baru ye.xpun amal buatkan skirt utk hset tu nak x?

11 December, 2009 23:04  
Anonymous Fina said...

amalmeor,
handphone tu bunyi then dana cari bawah comforter. ntah cmana, dia kibar comforter tu kuat2 then hp tu terhumban ke lantai. mcm tu la hasilnya. huhu. nak beli skirt barulah :D

11 December, 2009 23:14  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish