2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Mari Karaoke Lagu Doraemon.
Monday, December 14, 2009 posted at 01:11 ♥

Masih dalam mood cuti #_#

Spent several hours saja-saja cari lagu-lagu karaoke. Sekarang ni dah lain. Karaoke depan laptop saja. Dah malas nak pasang dekat TV sebab utama : CD-CD karaoke tak terupdate. Tak apalah. Karaoke depan laptop pun okey juga. Lagipun Youtube banyak lagu karaoke. Free aje. Hoho. But of course kepuasan dia berlainan kan. Anyway, stumbled dekat akaun MariKaraoke, ternampak lagu karaoke OST Doraemon. Aww. Comel sekali. Mari berkaraoke lagu Doraemon ini dengan saya. Enjoy! ;)



Comel kan Doraemon menari macam tu :*)

Siri Doraemon adalah kartun bersiri kegemaran saya waktu zaman kanak-kanak dulu. Sampai sekarang rasa evergreen je. Masih lagi ada tayangan dekat TV. Sampai sekarang masih tengok @_@.

Dan dengan ini, saya mewujudkan satu lagi kategori yang baru : Kategori Karaoke. Sila lihat sidebar saya ;)


Labels:


2 Comments:

Anonymous Budak Kuning said...

ahaks! juget2 doyaemong.. lucu btol..:p

14 December, 2009 03:52  
Anonymous Fina said...

Budak Kuning,
comel smpai tak boleh blah kan? hahaha :P

14 December, 2009 21:20  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish