Monday, December 14, 2009

Mari Karaoke Lagu Doraemon.

Masih dalam mood cuti #_#

Spent several hours saja-saja cari lagu-lagu karaoke. Sekarang ni dah lain. Karaoke depan laptop saja. Dah malas nak pasang dekat TV sebab utama : CD-CD karaoke tak terupdate. Tak apalah. Karaoke depan laptop pun okey juga. Lagipun Youtube banyak lagu karaoke. Free aje. Hoho. But of course kepuasan dia berlainan kan. Anyway, stumbled dekat akaun MariKaraoke, ternampak lagu karaoke OST Doraemon. Aww. Comel sekali. Mari berkaraoke lagu Doraemon ini dengan saya. Enjoy! ;)



Comel kan Doraemon menari macam tu :*)

Siri Doraemon adalah kartun bersiri kegemaran saya waktu zaman kanak-kanak dulu. Sampai sekarang rasa evergreen je. Masih lagi ada tayangan dekat TV. Sampai sekarang masih tengok @_@.

Dan dengan ini, saya mewujudkan satu lagi kategori yang baru : Kategori Karaoke. Sila lihat sidebar saya ;)


Share:

2 comments:

  1. ahaks! juget2 doyaemong.. lucu btol..:p

    ReplyDelete
  2. Budak Kuning,
    comel smpai tak boleh blah kan? hahaha :P

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*