2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




How's the performance?
Saturday, December 12, 2009 posted at 17:00 ♥

I'm home. Happily. Dengan izin ALLAH, semuanya berjalan lancar. The girls are happy too, I am sure. They are very pretty today. Saya yang mekap, saya juga yang terpegun tengok bagaimana muka mereka transform menjadi begitu cantik. Haha.

Tapi tak sempat nak upload pictures sekarang sebab sekejap lagi nak bersiap untuk persembahan malam ni pula @_@. Actually, selepas perform tadi, the elders request untuk buat persembahan lagi malam nanti. Waktu tu lebih ramai orang datang. Bersungguh-sungguh minta sampai saya jadi tak sampai hati. The girls pun excited nak menari lagi. Sebenarnya memang rancang untuk dua tarian tapi kemudian decide buat satu tarian, iaitu Zapin saja. Sampai sekarang masih belum decide lagi, tengoklah nanti. InsyAllah malam ini perform lagi. Malam nanti bila dah nak tidur, saya akan upload, tapi mungkin bukan semua. The other mungkin saya akan letak di Facebook atau apa-apalah. We'll see.

Saya bagi budak-budak tu rehat dulu dekat rumah satu jam mula pukul 4.30 tadi. By 5.30pm they should be around here. Luckily, rumah masing-masing tak jauh. Dekat-dekat sini saja.

Baiklah. It's 5.15PM. Got to go.

Labels:


4 Comments:

Anonymous Sharinginfoz said...

baguslah yang penting happy

12 December, 2009 21:25  
Anonymous ABdi said...

nice!!actually bila ada kepuasansemua pnat dan tension akn hilang kn? so uhv done a good job!well doneA++ he3

13 December, 2009 01:31  
Anonymous Fina said...

Sharinginfoz,
yeap yeap yeap! ;)

14 December, 2009 21:20  
Anonymous Fina said...

ABdi,
yeay dapat A plus plus gitu. haha.

14 December, 2009 21:22  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish