Pages

Defining BEAUTIFUL.

Thursday, December 10, 2009

Beauty lies in the eyes of the beholder. Cantik itu subjektif. You think _____ (isi tempat kosong) is beautiful because YOUR EYES ARE BEAUTIFUL and beautiful eyes see things beautifully .. by Yours Truly, Fina.

Eceh. Defining beautiful tapi rupanya 3 ayat je.

Semalam thinking about my transportation dekat kolej. Kalau nak beli kereta tu macam agak mustahil lah tapi kalau rent car for one whole semester, maybe boleh. Itu pun kalau ada. Tapi selepas tu, I said (dalam hati) : oh damn. NOW I am thinking about going back to UUM. Haha. Nightmare begins. Tak jadi pergi masak. Nak melekat kat tiang rumah sekarang juga.

Gurau je!
I really need to rush to the kitchen now. Masak pung pang pung pang dekat dapur, lepas tu makan. Then pukul dua petang training.

Bye.

4 comments:

  1. It's true.
    Kekadang kite rase cantek tp orang laen kate tak. and vice versa.

    Masak ape tuh?
    Farah dah lapa ni!
    Hehe

    :)

    ReplyDelete
  2. Ms.Independant,
    yeap that's what i meant :)

    masak simple saja. malulah nak cakap. hahaha :D

    ReplyDelete
  3. Fatt Chin Choy,
    rindu SANGAT. haha

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS