2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Away.
Monday, December 28, 2009 posted at 06:33 ♥

Waktu menulis entri ni sekejap lagi teksi datang. Thank God I dah siap make-up sekadar letak bedak, pakai eyeliner sikit. Bukan niat nak melawa tapi obvious lah sangat baru bangun kalau muka pucat je tak pakai apa-apa lagi-lagi muka macam I nih T___T nanti kena tuduh tak mandi lagi. Hehe.

Kenapa naik teksi? Sebab, ayah already dekat KK sebab semalam hantar Adi ke UiTM. Letih juga kalau nak pergi balik jadi ayah tunggu saja di sana. Decided tak nak bawa laptop sama, any update post melalui handphone saja, itu pun maybe dekat Facebook atau Twitter saja. Itu pun kalau terupdate lah. Tak janji. Dan takda yang cari punnnn T___T

Bye. Jaga blog I jap. Satu malam saja.

Labels:


2 Comments:

Anonymous ABdi said...

hati2 jln kk besar sesat kang..huhuhu...... btw klu sesat. naik jer bas city bus tu... gi wawasan plaza....cp and call smone minta ambil huhuhu....

28 December, 2009 12:49  
Anonymous Fina said...

ABdi,
hahah thanks. but i don't think thats gonna happen to me ;)

29 December, 2009 22:28  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish