Pages

Teka teki teka tekuk.

Saturday, November 07, 2009

Omaigucci (gucci. baiklah T__T) ..penatnya. Otak penat, badan letih, tambahan pula tengah menstrual painnnnnn.

Ok teringat dekat kedai mamak tiba-tiba. Mula-mula ingat nak take away tadi tapi hari dah nak gelap dan surely saya yang sedang melancarkan permanent campaign untuk tidak makan makanan berat-berat menjelang malam. Sudahlah dah lama tak joging sebab asyik tak menyempattt je. Then bila ada kesempatan, hujan pula memanjang. Tak joging, jadi makanan kenalah dikawal lebih ketat.

Never mind, I'll find something to eat later.

Teka-teki. Fina perlukan sesuatu untuk dimakan malam ini. Adakah Fina akan.. :
  • Pilihan 1 : Buat-buat manja dekat Dayah minta beliau masakkan mee maggi telur.. Just because she's so sweet orang tak sanggup nak tolak dia :*)
  • Pilihan 2 : Pergi cari roti or Maggi Cup perisa curry dekat kiosk Abang Apai all by herself sebab her sikap yang tak suka menyusahkan orang.
Semua wajib jawab teka teki ini. I don't care if this is teka teki atau soalan berbentuk objektif (mentang-mentang tengah musim exam T___T) tapi wajib k wajib. Bye.

Wajib. Jawab dalam hati pun bolehlah. Hahahaha.

Okeylah nak rest in peace.

4 comments:

  1. huh~susah soalan tu.xda talian hayat ke???

    ReplyDelete
  2. gi suruh dayah!!!
    bile lg kn nk mnje2 ;P

    ReplyDelete
  3. amalmeor,
    ade. talian hayatnye adalah kak dayah, tnya samada kak fina datang bilik atau tak semalam. lagi satu talian hayat adelah kak amy, tanya kak fina makan ape dan di mana semalam.

    hah! who wants to be the lemonaire. LEMONAIRE :P

    ReplyDelete
  4. AuraFIza,
    jawapannya di akhir rancangan.

    hahahahha macam apa ja (- -")

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS