Pages

Sinopsis drama bersiri Nur Kasih

Friday, November 27, 2009

Nur Kasih Full Version by OhArtis Dot Com
I just googled the synopsis dan jumpa sinopsis dekat atas ni.

As I shared it with my fellow Facebook friends, I wanna share it with the blog readers. Thehehe.

I letak sinopsis ni dekat sini sebab nanti nak baca. Saya bukan seorang penonton tegar drama bersiri Nur Kasih malah tak pernah tengok pun. Baru je google masa tayangan Nur Kasih selepas nampak iklan tentang episod akhir Nur Kasih. Drama tu macam dah fenomena sekarang, so I nak juga get up-to-date. Nanti orang cakap itu ini kang taklah I terpinga-pinga macam ___. Isi tempat kosong. Haha.

Now sambil-sambil buat entri ni, sambil watch the final episode of Nur Kasih. Ok don't blame me, brain I just cepat letih kalau berhadapan banyak sangat keputar-belitan drama. Jadi tunggu until the end saja. I already got those piece of synopsis up there. Thanks to google! :)

Urgh. Tak suka TV3 tau. Iklan dia lama sangat.

.
.
.
.
.

By this time, tayangan Nur Kasih baru habis. Bertakung air mata. Quite a good ending. Watak jahat (dah jadi baik) akhirnya bersama dengan watak baik. Not a common thing huh? :)


6 comments:

  1. kalo watak jahat besenya kene tembak..ok lah kalo dlm drama tu dia jadi insaf..kirenya dpt menjadi pengajaran kepada org jahat supaya menjadi baik..hepi ending utk org jahat hehe

    ReplyDelete
  2. yezza!! tgk da ending td.. so touching msa dkt train tuh...
    huhuhu

    ReplyDelete
  3. aku pon bkn tgk sgt nur kasih tu sbb crita tu xbrapa logik.....watak2 tu yg baik, tu baik sgt tahap dewa pnylah baik......yg jahat plak mmg sgt jahat.......well.huhu.....yg best tgk part kaki yg tersangkut kat lubang tu terlps pasal dia dah insaf......and my bro ckp"bygkn klu bapa dia tyme tu bg serbuk pencuci bju" tuk cuci bju hitam tu jd putih"cucilah bajumu, anakku" he3...........as aspected mmg ending suda blh di ramal klu drama melayu.... klu xmati jd baik..... xjd baik mati kena tembaklah.. kena barah la apala...... he3.....btw nice drama la.

    ReplyDelete
  4. Budak Kuning,
    yeap, so ending dia agak unik ;)

    ReplyDelete
  5. ABdi,
    yea, part tu antara yang macam tarik perhatian sy.. hehe. quite nice lah kan kan kan? :)

    ReplyDelete
  6. a d r e y n i e e l i s y a,
    waktu nur jumpa adam eyh? iya cukup touching. dah la lama tak jumpa kan :(

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS