2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Sinopsis drama bersiri Nur Kasih
Friday, November 27, 2009 posted at 22:04 ♥

Nur Kasih Full Version by OhArtis Dot Com
I just googled the synopsis dan jumpa sinopsis dekat atas ni.

As I shared it with my fellow Facebook friends, I wanna share it with the blog readers. Thehehe.

I letak sinopsis ni dekat sini sebab nanti nak baca. Saya bukan seorang penonton tegar drama bersiri Nur Kasih malah tak pernah tengok pun. Baru je google masa tayangan Nur Kasih selepas nampak iklan tentang episod akhir Nur Kasih. Drama tu macam dah fenomena sekarang, so I nak juga get up-to-date. Nanti orang cakap itu ini kang taklah I terpinga-pinga macam ___. Isi tempat kosong. Haha.

Now sambil-sambil buat entri ni, sambil watch the final episode of Nur Kasih. Ok don't blame me, brain I just cepat letih kalau berhadapan banyak sangat keputar-belitan drama. Jadi tunggu until the end saja. I already got those piece of synopsis up there. Thanks to google! :)

Urgh. Tak suka TV3 tau. Iklan dia lama sangat.

.
.
.
.
.

By this time, tayangan Nur Kasih baru habis. Bertakung air mata. Quite a good ending. Watak jahat (dah jadi baik) akhirnya bersama dengan watak baik. Not a common thing huh? :)


Labels:


6 Comments:

Anonymous Budak Kuning said...

kalo watak jahat besenya kene tembak..ok lah kalo dlm drama tu dia jadi insaf..kirenya dpt menjadi pengajaran kepada org jahat supaya menjadi baik..hepi ending utk org jahat hehe

27 November, 2009 22:36  
Anonymous a d r e y n i e e l i s y a said...

yezza!! tgk da ending td.. so touching msa dkt train tuh...
huhuhu

27 November, 2009 23:10  
Anonymous ABdi said...

aku pon bkn tgk sgt nur kasih tu sbb crita tu xbrapa logik.....watak2 tu yg baik, tu baik sgt tahap dewa pnylah baik......yg jahat plak mmg sgt jahat.......well.huhu.....yg best tgk part kaki yg tersangkut kat lubang tu terlps pasal dia dah insaf......and my bro ckp"bygkn klu bapa dia tyme tu bg serbuk pencuci bju" tuk cuci bju hitam tu jd putih"cucilah bajumu, anakku" he3...........as aspected mmg ending suda blh di ramal klu drama melayu.... klu xmati jd baik..... xjd baik mati kena tembaklah.. kena barah la apala...... he3.....btw nice drama la.

28 November, 2009 01:39  
Anonymous Fina said...

Budak Kuning,
yeap, so ending dia agak unik ;)

28 November, 2009 01:42  
Anonymous Fina said...

ABdi,
yea, part tu antara yang macam tarik perhatian sy.. hehe. quite nice lah kan kan kan? :)

02 December, 2009 11:07  
Anonymous Fina said...

a d r e y n i e e l i s y a,
waktu nur jumpa adam eyh? iya cukup touching. dah la lama tak jumpa kan :(

02 December, 2009 11:09  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish