2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Seriously.
Monday, November 09, 2009 posted at 23:17 ♥

Ini entri serius.

Semalam tak tidur langsung. Mengemas barang-barang. Bungkus barang untuk minta tolong someone poskan. Sejak dua malam lepas kemas barang dan pos semua balik rumah. Err.. bukan semua sebenarnya. Heh. Ada yang sangka aku dah habis study. Lor. Belum lagi lahh. Haha. I just rasa banyak sangat barang ni. Tak terlarat nak angkat balik nanti kalau tak angkut satu-satu. Makin biar, makin semak mata ni menengoknya.

Tak sampai hati nak kejutkan roomate. Dahlah sepanjang malam bising je aku dalam bilik ; tape itu ini. Kesian juga dia tak tidur lena. I hate to wake you up to say goodbye..

Gerak ke airport after Subuh. Singgah isi minyak, singgah pergi makan. Makan dekat airport. Macam nak marah je dekat orang tu sebab makan dekat airport adalah mahal okey tapi dia kata : biarlah. So fine. Yang penting perut terisi nih. Lapar.

Lepas tu, dah malas nak cerita dah. It is alllll the same. Pergi boarding, duduk tunggu flight, then masuk kapal, pramugari/pramugara bagi ucapan selamat pagi, cari tempat duduk, adjust barang in hand, then pakai tali pinggang keselamatan, duduk, dan kapal terbang tak gerak lagi pun dah tertidur. Well (- -")

Yang lainnya kali ini adalah hati sebak sangat-sangat. Pagi tu two person mengalir airmata sebab saya. Tak bleh belah la korang. Tapi rasa bersalah juga. Roomate kata, bangun pagi tu dia terkejut saya dah takda. Yes I know how it feels. Malam tu masih jumpa lagi, sama-sama onlining macam selalu. Barang-barang masih ada. Selipar ada di luar. Laptop terpasang sentiasa. Bangun pagi-pagi, tiba-tiba it is all gone.

To roomate, I am so sorry. Tak tahu pula you'll be crying.. T__T But saya just tak sampai hati. Susah tau nak cakap goodbye. Lagipun insyaALLAH panjang umur, jumpa juga nanti.

Why you guys have to cry. Buat saya sebak saja T__T

Then, someone said : satu mende yang tak pernah berubah. fina mungkin xpham perasaan org lain.. n xnk amik kisah pun.

Duh. Sakit rasa dalam hati. Macam kena cucuk, sekali saja, tapi cukup tajam. Rasa macam nak melawan je, tapi, saya cakap apa pun saya tetap kalah. Yes, saya kalah. Sebab apa yang dia cakap seems true.

!@#$%^&.

I don't know what am I writing. Lots of people sayang saya sebenarnya, saya saja yang tak tahu. Sampai ada yang dah beberapa hari ni tak nak contact saya tapi tadi dia mesej dan cakap yang dia tak contact sebab nak biasakan diri bila saya dah tak ada wth T___________________________________T why oh WHY?

I am so sorry dekat Fiza, Niza, dan Wancu sebabbbb T___T ..dah lama plan nak keluar sama-sama for one last time tapi tak sampai hajat tu. Oh God. Sedih tak dapat jumpa diorang buat kali terakhir tapi I have to go, secepat mungkin.. T__________T ohmy. Entri ini penuh dengan air mata.

Amy my roomate, forgive me T__T Dayah, forgive me too. EVERYONE PLEASE FORGIVE ME.

Okeylah nak stop. Can't take it no more. Tak nak cakap lagi dah T__________________________T

Need something hot untuk diminum. Milo panas maybe.. Good night all. Pagi esok saya kena ke Kota Kinabalu, ada urusan. Wish me luck. Salam.

Labels:


2 Comments:

Anonymous Ms.Independant said...

Alahai cedey nye entri ni...
Kite pun jadek nagesh gak...

T_T

10 November, 2009 13:04  
Anonymous Fina said...

Ms.Independant ,
T__T kena kuat jugak.

10 November, 2009 21:07  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish