2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Random Update.
Monday, November 30, 2009 posted at 02:57 ♥

I Promise Myself :
  • To forget the mistakes of the past and press on to the greater achievements of the FUTURE.
  • To give so much time improving myself that I've NO TIME to criticize others .
  • To be so strong that NOTHING can disturb my peace of mind.
Happy happy happy. Dapat chance drive. Finally. Terharu sebak sob sob air hidung meleleh-leleh (okey over dah). Bangga sebab selamat sampai rumah walaupun ganti-ganti drive dengan adik wth hahaha. Adik dah cuak dah sebab dia tak pernah lagi tengok saya drive or naik kereta yang saya pandu. Walaupun dah lama tak pegang stereng lama-lama macam ni, alhamdulillah ilmu masih boleh guna. Tak sia-sia aku jeling-jeling pergerakan kaki dan tangan orang yang drive setiap kali keluar ke mana-mana dengan harapan ilmu tak lari. Boleh tak macam tu? Hahaha. At least I know I dah improved. The last time I drive waktu mama ada dekat sebelah. I TERpandu laju dan hampir rempuh penghadang jambatan kayu @_@ Lepas tu mama takut nak bagi bawa. Hehe. Kereta yang saya bawa tu van toyota gear dia manual.

Ayah pernah ajar guna Avanza ayah. Automatic. Tapi tak pass lagi lah. Entah apa yang susah sangat. Tak dapat fokus sebab depress kot asyik kena tegur je. Boleh teresak-esak di tempat kejadian juga kalau dapat cikgu memandu macam tu. Hehehe. Ampun ayah. Ayah tetap yang terbaik :*) *Baru dapat tau ayah saya pun baca blog ni @_@*

Anyway, gambar dekat atas tu time semata-mata nak pergi tuntut ini di Pejabat Pos Ranau :

.. berisi patung teddy bear.

Lepas tu pergi makan :


.
.

Kemudian berlagak macam suri rumah (Dana yang cakap) pergi beli barang-barang keperluan dapur. Sorry no pictures. Too busy. Tak terhengat. Theehehe.

Ini random update lah rasanya. Takda perkara yang spesifik. Taknak bawak isu berat sangat walaupun otak tepu dengan pelbagai perkara.

Ohya. Nak gitau, sekarang ni tengah online guna broadband adik. My modem rosak so pinjam modem dia. Lagipun selama ni guna line streamyx je, tapi sebab ada problem sikit gara-gara hujan lebat dan petir dua hari lepas, selasa ni agaknya baru fixed. Dan I pun dapat online main game Zwinky :*)

Labels:


4 Comments:

Anonymous AuraFIza said...

waahhh..da berjaya bawak kete..
tak sempat nak rase naik kete ngn ko..
huhu..

30 November, 2009 15:46  
Anonymous Fatt Chin Choy said...

wah
leh bawak aku jalan2
haha

01 December, 2009 04:51  
Anonymous Fina said...

AuraFIza,
tkpelah cik fiza ui, there will be next time insyallah :)

02 December, 2009 11:04  
Anonymous Fina said...

Fatt Chin Choy,
leh aje. hahahaha

02 December, 2009 12:59  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish