2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Pembetulan
Thursday, November 05, 2009 posted at 23:27 ♥

[Picture have been deleted]

Picture yang sama dalam entri INI agaknya ada something wrong. Gambar sebelum ni tak sesuai dengan dimensi yang ditetapkan oleh blogger or anything like that so saya dah crop lepas tu publish balik dekat sini. Pelik juga sebenarnya tengok muka sendiri macam panjang semacam je dekat entri tu. Haha. Sebab tu Fiza yang pernah duduk kelas sama, makan meja sama, lepak-lepak sama dekat mall, buat kerja gila pergi Ulu Legong then siap pergi round tempat-tempat yang lain dalam masa satu malam ; dengan kata lain one of my BFF dekat UUM nih. Dia kata muka saya lain sikit dekat entri sebelum ni. Yang ni nampak lain lagi tak Fiza? Kalau still lain lagi, saya dah tak tau nak cakap apa lagi dah. Hehe.

Urm, erm. Okey bye. Not in the mood of writing. Good night all.

Labels:


2 Comments:

Anonymous AuraFIza said...

Huhu..siap wat pembetulan ag tu..

aa..yg ni bru nmpk cam Fina yg dolu2..
tp kan..(sori la asek ade tapi2 je..)
ko da mcm kurus la weyh..(mcm je, okey!)
hehe..

takpe2.. CUN!

06 November, 2009 00:50  
Anonymous Fina said...

AuraFIza,
hahah kurus ke. ha'a yg lain pun ckp ade susut sikit. tym diet gila2 punya hari tu. joging dua kali sehari, mkn nasi sekali utk dua hari. tak sntuh megi pun. kalo lapar je minum. lapar je minum. seminggu mcm tu. then hilang gak 3 kilo. bdn jns cpt susut, bgnila. tp tetap juga ada lemaks neh. hah.

06 November, 2009 01:10  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish