2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Need Inspiration.
Wednesday, November 11, 2009 posted at 23:17 ♥

Dana dah tidur. Tadi kami pasang lagu You Belong With Me by Taylor Swift dengan full volume lepas tu dua-dua berlutut atas katil. Sebenarnya tiru salah satu aksi Taylor Swift dalam video klip lagu tersebut. Haha. Aku goreng gitar berlagak macam tau sangatlah konon main gitar. Dua-dua lepaskan rambut dan hayun-hayun kepala like crazy rockers from Venus. Gelak-gelak like remaja saja padahal saya dah 23 (?), sebenarnya masih 22 okey hahahahah. Melalui cermin bilik, dalam hati saya berkata : okey kenapa potongan rambut kami sama saja nih (- -")

Well, bilik gelap dah. Sunyi.

Staring at the darkness. Bilik saya kan lampunya rosak. Harap saja pada lampu skrin laptop wth. Bila nak baiki lampu bilik ini entah. Sekarang baru pukul 11 malam. Haih. Lambat sangat masa berlalu. Pukul 6 lebih tadi dah start gelap dah. Malam di sini sangat panjang.

Entri semakin lama semakin pendek. Saya kekurangan idea untuk berbelog. Anda ada idea untuk saya? Kahkah. Well. Bolehkah anda maafkan saya jika saya tak update sampai sebulan?

INSPIRATION, INSPIRATION!

Hm, I need my milo panas.

Labels:


4 Comments:

Anonymous Fatt Chin Choy said...

bilik ko gelap2... wat apa tu wei
haha

12 November, 2009 05:07  
Anonymous Fina said...

Fatt Chin Choy,
HAHA.

kalo nak blue, blue dkt blog ko je. tak payah nak blue dkt blog aku.

12 November, 2009 10:57  
Anonymous Ms.Independant said...

Hehe.
Rakam la aksi tu pastu post kat cni.
Mesti comel. Huhu

:P

12 November, 2009 13:28  
Anonymous Fina said...

Ms.Independant,
ahaha gud idea. hahahaha ;P

12 November, 2009 14:30  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish