Wednesday, November 11, 2009

Need Inspiration.

Dana dah tidur. Tadi kami pasang lagu You Belong With Me by Taylor Swift dengan full volume lepas tu dua-dua berlutut atas katil. Sebenarnya tiru salah satu aksi Taylor Swift dalam video klip lagu tersebut. Haha. Aku goreng gitar berlagak macam tau sangatlah konon main gitar. Dua-dua lepaskan rambut dan hayun-hayun kepala like crazy rockers from Venus. Gelak-gelak like remaja saja padahal saya dah 23 (?), sebenarnya masih 22 okey hahahahah. Melalui cermin bilik, dalam hati saya berkata : okey kenapa potongan rambut kami sama saja nih (- -")

Well, bilik gelap dah. Sunyi.

Staring at the darkness. Bilik saya kan lampunya rosak. Harap saja pada lampu skrin laptop wth. Bila nak baiki lampu bilik ini entah. Sekarang baru pukul 11 malam. Haih. Lambat sangat masa berlalu. Pukul 6 lebih tadi dah start gelap dah. Malam di sini sangat panjang.

Entri semakin lama semakin pendek. Saya kekurangan idea untuk berbelog. Anda ada idea untuk saya? Kahkah. Well. Bolehkah anda maafkan saya jika saya tak update sampai sebulan?

INSPIRATION, INSPIRATION!

Hm, I need my milo panas.
Share:

4 comments:

  1. bilik ko gelap2... wat apa tu wei
    haha

    ReplyDelete
  2. Fatt Chin Choy,
    HAHA.

    kalo nak blue, blue dkt blog ko je. tak payah nak blue dkt blog aku.

    ReplyDelete
  3. Hehe.
    Rakam la aksi tu pastu post kat cni.
    Mesti comel. Huhu

    :P

    ReplyDelete
  4. Ms.Independant,
    ahaha gud idea. hahahaha ;P

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*