Monday, November 16, 2009

just read me.

It's 6.56 pagi. Mengantuknya. Tapi TERbangun awal sebab .. well something happened. Sesuatu yang selalu berlaku. Kali ni kerusi kayu pula patah. Terbelah habis T___________T. This kind of thing always killing me inside. Walaupun dah biasa tapi kadang-kadang perasaan takut tu datang juga. Afraid of something. Anything. Maybe everything. I am so afraid about apa akan jadi pada those children Pipie dan Dana (masih anggap diorang macam budak kecil lagi), yang sering melihat dan melalui semua ni. Err okey I shouldn't write about this. Zippp!

*sigh*

Saya tahu ramai yang mengenali saya di luar yang turut sama membaca belog (BELOG ikut ejaan Hanis Zalikha sukalah dekat belog dia teeheehe). I just wanna tell you, siapa saya di Sufilara.Com mungkin bukan 100% sama dengan siapa saya pada penglihatan anda. This is the other side of me, that you maybe don't know. And I swear, this is the real me. I laughed. I joked. I cried. The frustration. The dreams about the future. All the good thing and the bad thing happen in my life that shared. All the thoughts. It was all true. I am for real, manusia biasa macam anda semua (baiklah takda siapa cakap kau bukan manusia biasa, Fina T_T)

And please, hal blog, hanya dalam blog. Don't bring it in the real life. Don't ask face to face, cuz, it's weird @_@ Just read and if you want, comment me, DENGAN JUJUR.
Share:

6 comments:

  1. Betul2.. kadang bila jumpa kawan kt luar yg baca blog i, i jadi kekok nak jawab soalan-soalan mereka tentang apa yg I tulis di blog.. Sebab certain things tu x mampu diungkapkan dengan kata-kata atau bual bicara kot. Huuhuhu

    ReplyDelete
  2. kak lyana,
    hehe. yeah, been there. tapi nak tak nak kena jawap lah jugak kan. and some of them already know yg tu apa yg sy nak if diorg baca blog, so rasanya takda prob kot. tell them, supaya diorg tau ;)

    kdg2 nak jaga hati org yg kita syg n yang syg kita tu pun susah juga bila kita berblog T_T

    ReplyDelete
  3. Dats true!
    wuteva is in the blog, stays in the blog!

    :)

    ReplyDelete
  4. Ms.Independant,
    yap! setuju sgt :)

    ReplyDelete
  5. betullah kalau tanya kat tmpt luar jadi weird
    blog lama aku dulu opismate tau... errr.. tak tau nak jawab apa kalau diorang tanya

    ReplyDelete
  6. Fatt Chin Choy ,
    ohh.. tu pasal la tukar ke alamat blog baru??

    uh. sayang sangat dengan sufilara.com. lagipun tak pandai nak bawa watak misteri sangat. tengoklah nanti kan bila dah terpaksa. ehehe

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*