2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Jangan bagitau dia :*)
Wednesday, November 04, 2009 posted at 00:48 ♥

Have I told you I LOVE FACEBOOK??


With your simple '
Yeahh :)', I can senyum ketat-ketat the whole night :*)

HAHA.

Agak-agak drooling tak para gadis tengok komen itu siap ada smiley lagik *faint faint*. Erk. As if. Setakat balas macam tu je kau nak bangga apa pulak Fina? Heh heheh heh. Macam masih teenager sangatlah buat perangai macam ni T__T

I just love his blog. Dia kata, manusia ialah haiwan sosial. The first line yang menarik perhatian saya membaca blog beliau. Not because he's a celebrity. But it's simply because it's the same thing I learnt in my kelas psikologi.

Blog selebriti yang saya follow ada dua saja ; Hanis Zalikha's dan Zahiril Adzim's saja. Dua-dua saya jarang drop comment, sebab too excited kot baca blog diorang yang never dull sampai tak selera nak komen (ceh sebenarnya tak selera nak komen sebab blog mereka already ramai commenter) jadi tumpang lalu saja.

Being a silent reader pun best apa.. ;) betul tak?

Labels:


6 Comments:

Anonymous DeAnAiNi said...

true2...ak pn big follower hanis..sempoi kn?even she's younger than us.. best

04 November, 2009 02:06  
Anonymous kak lyana said...

ewah ewah ni I jeles dengan Fina ni. Cakap kat Zahiril tu, akak pun SR dia. (CEH, tetiba sangat.. hahaha) ..
sis, u mencetus topik kat kepala akak.. later I nak buat satu entri "Saya seorang Silent Reader"
hahahahah Fina pun buatlah satu yang macam tu.. leh kongsi-kongsi... hihihi

04 November, 2009 06:53  
Anonymous Fina said...

DeAnAiNi,
yes! no hard feeling baca blog Hanis Zalikha. Tenang je. she's one gud girl with a nice heart. she's my most favorite blogger :)

04 November, 2009 11:31  
Anonymous Ms.Independant said...

Klo farah pon dh terlompat-lompat sbab gumbire!
Lucky u!

:)

04 November, 2009 14:38  
Anonymous Fina said...

kak lyana,
hek eleh.. setakat bagi 'yeah yeah' dekat sy, tak terliur pun peminat2 die yg lain. hehehe.

entri macamana tu? ok2 akak buat dulu nti i follow :D

04 November, 2009 19:43  
Anonymous Fina said...

Ms.Independant,
farah ke? ok farah, takdelah sampai terlompat-lompat tapi senyum ketat2 tu mmg betul :*) haha.

wish me bertambah2 lagi luck lepas ni.

haha :D

04 November, 2009 19:48  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish