2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Happy 23th birthday kepada vokalis band itu.
Tuesday, November 10, 2009 posted at 23:51 ♥

10 November 2009. Hari ini 23th birthday of my Mr First-Love. Sejak mula saya kenal dia pada tahun 2001, tak pernah missed bagi ucapan selamat hari jadi. Saya tak muncul waktu hari-hari lain kecuali waktu hari-hari penting dia. Waktu ulangtahun kelahiran dia. Waktu he lose his beloved mom. And his beloved sister.. But this time on 2009? I don't know. Tried to find the exact word but can't. Haha. I just want to be alone. Tak mahu dia ingat saya lagi dah. Tak nak muncul waktu hari gembira dia mahupun hari sedih. Macam tak peduli tapi sebenarnya deep down still wondering about him.. Cuz surely I'll be right there if he really needs me. But, I know he is happy with his life now, even without me so biarlah dia go on with his life. Kenapa pula aku nak muncul kan. Full stop. Sesuatu yang sukar dimengertikan, mungkin.

Ada siapa-siapa yang faham apa sebenarnya yang aku rasa ini? Adakah ia satu bentuk ke-tidakpeduli-an? Jom geng.

Labels:


11 Comments:

Anonymous nur.sa said...

kalau dia ada blog boleh jgk bgtau link sufilara.com kat dia :P

11 November, 2009 09:59  
Anonymous Fina said...

nur.sa,
omaigucci jangannn. tak dpt nak bayang kalau dia baca semua entri2 pasal dia kat blog ni @_@

11 November, 2009 11:38  
Anonymous Ms.Independant said...

Maybe it's becoz u still care for him deeply tp segan nak wujud depan die dah?

Hehe. Maen2 teke je... :P

11 November, 2009 13:18  
Anonymous ABdi said...

ini bukan ketidak-pedulian, ini namanya mematangkn diri.

11 November, 2009 19:26  
Anonymous Fina said...

Ms.Independant,
i don't think it is about being segan. hehe. sbb if i nak, i'll do anything for love.

but, as long as he is happy.. i'll do anything to stay out from his life if that will make him happy..

duh. aku ke yg bercakap ni. hahahhaa.

11 November, 2009 19:43  
Anonymous Fina said...

ABdi,
care to explain?

11 November, 2009 19:45  
Anonymous ABdi said...

ok mcm proses mendisiplinkn diri la.... bg aku if u realy care or love someone, mmg kita nak dia bhagia dan happy xnak tgk dia sedih with or withoutkita disisi DIA,kn?.....well x salah jika kita folow hidup dia, tpi kena paham situassi skrg,dia bukan untuk kita lg kn? keep ur distance.lbh kurang la.:P, aku pon pernah dlm situasi ni dan mmg amat sukar tpi kita kena redha dan terima, bykkan tawakal dan doa.jgn putus berdoa untuk kbhgiaan sendiri dan DIA,ok cpb.......

12 November, 2009 00:07  
Anonymous Fina said...

ABdi,
i'm speechless. but. keep the distance. yes, thats the word! :)

12 November, 2009 00:18  
Anonymous ABdi said...

napa? salah ker ayat tu??......sorry agak blur semenjak duamenjak ni,bz dgn kerja dan bissness.. he3

13 November, 2009 23:06  
Anonymous Fina said...

ABdi,
takdalah. bukan salah. but akhirnya dah jumpa ayat yang sesuai. keep the distance from him.. :)

14 November, 2009 10:58  
Anonymous ABdi said...

dont be the girl who canot be move, ok,just move on........

15 November, 2009 20:22  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish