2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Happy 14th Birthday Dana!
Monday, November 23, 2009 posted at 10:26 ♥

Ini sebahagian gambar yang diambil waktu upacara memotong kek hari tu. That cake I yang pilih. Sekilo RM40. It's cheese cake, tapi a bit different la. Tak pasti nama kek ni. Lupa nak take note.

Eceh, cerita pasal kek la pulak. Haha.

It's Dana's birthday on 17th November! Err okey yang letak tanda seru tu kenapa? Haha. Waktu nyanyi lagu selamat hari jadi tu paling tak boleh blah adalah waktu baris akhir lagu tu, instead of nyanyi 'selamat hari jadi', mama tukar 'rajin-rajin jaga kedai'. HAHAHA. Dana kan malas sikit nak jaga kedai (- -").

It means usia makin dewasa, tanggungjawab makin bertambah dan as the saying goes : We did not change when we grew older, we just become more clearly ourselves. Dates or time doesn't change you. Aku suka betul tau ajar readers quotes macam ni.. :*) I don't know why I love menghapal quote yang I baca merata-rata (haha) tapi yang pasti I like quotes yang menjelaskan something yang mungkin sebelum ni saya tak faham atau saya pandang dari perspektif lain. Tahu memandang dari pelbagai perspektif will make us at least a bit wiser. Moralnya? Banyakkan membaca.

To Dana, ko sudah 14 tahun. Rasa macam sekejap ja masa berlalu since ko membesar depan mata saya. Never ever forget all my advices to you, all of my stories I told you that happen to teach me and hope it will teach you as well. Happy birthday sayang (SAYANG? muntah dia kalau dia baca ni) and I will always love you :*)

Belated birthday sebenarnya :P

Labels:


2 Comments:

Anonymous a d r e y n i e e l i s y a said...

happy buzday to ur dana naa... wish her a better day on he 14th years ol day.. hihi.. naaa,nama dana sama dengan adeq aku tang farhana tuh..

23 November, 2009 14:03  
Anonymous Fina said...

a d r e y n i e e l i s y a,
iya?? jadi kamu panggil dia apa? hehe. dana said 'thanks' ;)

24 November, 2009 01:11  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish