2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Google it!
Monday, November 30, 2009 posted at 06:52 ♥

Semalam saya search keyword sufilara dekat google. Dah lama tak buat kerja ni. Kalau dulu hanya dalam 5 page saja hasil carian, sekarang ni dah sampai 13 page. Alamak sikitnya kata anda tapi ish banyaknya kata saya. Hehe. Tujuan? Tak ada apa.. Saja. Lagipun untuk mencari siapa yang memplagiat entri-entri saya.

Eceh eceh serius je nampak. Haha. Nak plagiat entri I ape kelas. Baik plagiat entri blog Tun Mahathir ke, Kenny Sia ke, Hanis Zalikha ke. Eh blogger kesayangan I Hanis Zalikha :*)

Dulu, saya seorang saja yang guna nama sufilara. No one else. Kalau search keyword sufilara, 100% I am sure semua tu rujuk pada blog I. But now dekat MySpace ada seorang pengguna MySpace guna nama suFiLara. Dulu sebelum letak nama Fina Sophie dekat MySpace, saya guna nama Sufilara. I am not against her, but kelakar juga rasa sebab bila godek punya godek rupanya boyfriend dia adalah one of my friend dekat friendlist MySpace dan masih ingat lagi dekat dia sebab pernah berbalas-balas komen dekat MySpace tu. Takpe-takpe. Ramai-ramaikan pengguna nama sufilara. Sekurang-kurangnya I pengguna pertama dekat dunia internet ni dan I dah amik domain Sufilara.Com :*)

Ohya. Kebetulan, saya dah delete akaun MySpace saya tadi. Facebook dan Friendster saja cukuplah (- -")

Dari banyak-banyak link dalam 13 page itu, saya terjumpa satu link blog yang menyebut tentang saya. Seperti dalam gambar di bawah, dalam kotak hijau :


Klik open link in new tab untuk gambaran yang lebih jelas

Bila open link blog tu, blog tu dah tiada dalam daftar. She already removed her blog. Kuchiwa dan hampa sekali. Tapi lepas tu ngeh ngeh ngeh ngeh senyum balik sebab terpandang greyed link chaced di tepi link entri tersebut. I klik dan .. WALA !

To be continued.. :P

Lepas tu, search pula for my own full name. Dulu 3 page sekarang 8 page. Know what I found?

Okeylah, kali ini memang betul-betul tak boleh dedahkan @___@ You know, sometimes kau google-lah your own name atau any name yang you pernah guna over the internet or anything, mana tahu you'll find something interesting or things about you you'd never know before or ada anyone yang minat atau admire dekat kau tapi diorang tak berani cakap ke... :*)

Later.

Labels:


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish