Wednesday, November 25, 2009

Everything is gonna be fine.

Today's 25th of November. Mama dan ayah had left to Kota Kinabalu for 5 days. Quite a long period. Pipie is going to have his final operation (we hope) by tomorrow at Hospital Besar Likas. Hope everything going to be just fine @_@. Kalau takda aral melintang, 30hb diorang baliklah.

Poor Pipie for having to get through this kind of thing yang kami adik beradik yang lain tak pernah lalui. I've been in a ward once when I got food poisoned during last raya. The doctor insist me to stay there for a night but well, being me, tetap nak balik juga. I can't stand the smell, you know, bau-bauan chemicals, plus, surrounded by sick people. Macam ada aura negatif saja. Or is it just me? Cuz I got this one friend here yang suka pergi hospital. Teringat perbualan saya dengan dia dulu :

On one fine evening,
Me : Dari mana tadi?
Armin : Hospital.
Me : What for? (sebab dia macam sihat walafiat je)
Armin : Lepak-lepak. Min suka masuk hospital tau.

.. and our conversation goes on and on. Until,
Me : Yalah tu (malas nak fikir dah).

Now he's at Kolej Perubatan dekat Kuching.

Back to present.

Here's me, Adi and Dana staying at home. Hah! Okey you two, better be good.
Share:

12 comments:

  1. ui darl...adik ko sakit apa? pity for him... hope everything ok ya..
    dia d spital likas, dekat lakz ngan boyf aku naa... hihih..

    ReplyDelete
  2. Article yg ni takde pic awak.. :(

    ReplyDelete
  3. hope evrything will be ok,.....u must be miss him a lot kn, xda junior bean.well, if u can buy him some toy thats make him happy and cheer him up again will be nice.

    ReplyDelete
  4. Budak Kuning,
    sanggup ke hari2 menghadap muka yang sama? @_@

    ReplyDelete
  5. a d r e y n i e e l i s y a,
    yunk, adik sy ada mslh sikit d bhgian organ dia dari lahir. bkn sakit, tapi misplace sikit, jadi kena betulkan. byk kali juga operate.

    oh dia org likas rupanya. hehe..

    ReplyDelete
  6. semoga pipie cepat sembuh so dia leh cepat2 keluar dari hospital! ;)

    ReplyDelete
  7. ABdi ,
    he's too old for toys. tahun dpn masuk tgktn satu :)

    ReplyDelete
  8. Akmar Anuar,
    semoga. thanks sayang! :)

    ReplyDelete
  9. adik u sakit ape?
    kesian dia..

    ReplyDelete
  10. Arief Arf,
    one of his organ.. ada misplace sikit. thats all :)

    ReplyDelete
  11. Ms.Independant,
    thanks! now th pembedahan start 12.30 tghri tadi @_@

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*