Tuesday, November 24, 2009

Don't fall for someone unless they are willing to catch you when you're fall.

Gewd mowneng! (ceh annoying sungguh eja perkataan macam tu). Well, since I have nothing to do (tapi kejap lagi kena turun ke dapur), so I'm here wishing you a good morning, starts your day with smile!


Haruslah ada gambar wajah kesayangan anda dulu kan. Maafkan saya. Haha.

Macam yang saya dah janji. Gelang-gelang di atas dibuat oleh saya dan merupakan hasil tunjuk ajar dari mama. Buat dalam 15-20 minit juga. Subang tu pula mama yang buat. Simple saja. Buat tak sampai 5 minit. Ada banyak lagi batu kristal dalam simpanan. Lepas ni I don't need to buy gelang-gelang bagai. Buat saja. Heh. Sejak bile tah aku suke pakai gelang fancy-fancy. Beli saja sebab look sweet tapi jarang pakai sebab macam tak bebas pergerakkan.

Ok this :

Ni gambar waktu ke kursus masak hari tu. Ada lagi gambar sebenarnya tapi dekat hanphone mama. Kalau dah dapat I'll try update the pictures here tapi tak janji tau.

Sayur ni dia masak sedikit lain dari cara biasa. Chef ajar kitorang rebus dulu sayur tu satu-satu ikut jenis kemudian toskan. Lepas dah habis masak dan tos, baru gaulkan semua sekali. Then, masak kuah dia lepas tu siram atas sayur-sayuran tu. I think it's better that way sebab setiap sayur kadar masak dia berbeza. Dan, one more thing, kalau masak tiram ni mesti sedap.. Lepas tu masukkan tepung kanji sikit. Pergh :D Why don't you try it?

Ohya. The Chef's name is Fardha, but he says, Prada. Baiklah (- -")

Okeylah got to go. Its late already.

P.s : Don't fall for someone unless they are willing to catch you when you're fall.
Share:

0 comments:

Post a Comment

Thanks for simply being here! *love*