2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Counting Days.
Saturday, November 07, 2009 posted at 03:14 ♥

Fast update, sebab masa kurang mengijinkan. Ewah. Izin lah Fina.

Mood swing swing swing the spinning step neh. Benda yang sebelum ni aku boleh je bersabar, sekarang ni aku rasa nak meletup je bila-bila masa. Heh. Tadi dah buat jahat dah sikit. Sebab tu aku cakap dah, jangan buat taik kat aku. Jangan carik pasal. Tu baru sikit tu. MUAHAHAHA (gelak jahat). Nak senyum ketat-ketat sebab kena tegur oleh Zahiril Adzim dalam Facebook pun rasa macam dah basi dah. Tapi, hati masih lagi oh ZA :*)

Sebenarnya macam dah jadi isu pula pasal gambar yang saya publish dekat blog ni. Heh. Okey okey. Memandangkan macam takda apa sangat nak diceritakan malam ni, saya tulis je lah apa yang terlintas. Ingat, entri-entri di Sufilara.Com bukan entri draft, kecuali diberitahu. Dan bukan hasil plagiat walaupun guna aku dan saya dalam satu perenggan yang sama (- -")

Saya tahu, kebanyakan follower blog ini sebenarnya adalah mereka-mereka yang mengenali saya di luar. Yang biasa nampak my face dan kenal, cuma jaranglah diorang drop komen dekat sini. Ada yang fellow JPMDPP SME Bank (saya harap saya dapat pergi ke Langkawi 21-23hb November ni .. kan tajaan COLGIS kan. Free tuuuu T_T), rakan Adhoc Sabah dekat kampus, keluarga, dan rakan-rakan satu kolej dan satu U. Selamat sejahtera saya ucapkan. Oh tiba-tiba rasa macam sedang nak bagi ucapan selepas baca senarai hadirin dan hadirat tadi. HAHAHAHA. Ok ok.

Saya nak sentuh tentang gambar tu sebenarnya. Tadi mukadimah saja. I rasa I have to tell you about a thing. That my face waktu bergambar selalunya lain dengan dekat luar. Saya fikir, it must have something to do with my face expression. Muka dalam gambar nampak sangat angelic dan manis dan memikat (kahkah) sebab saya anak cikgu (kaitan?) tapi sebenarnya dekat luar, nampak garang dan tak mesra langsung kalau tak rapat. Bak kata orang, muka ketat saja. Kalau there's nothing funny and nothing yang buat saya teruja, then muka pula macam minta penampar, I macam sure T________T Tapi saya rapat dengan kamera jadi keluarlah aura-aura remaja yang manis sekali.. :*)

Still, I love to laugh. Senang saja nak entertain orang macam saya sebab sense of humor saya tinggi sangat. I could be the one yang akan laugh mati-mati at your jokes even if everyone else don't think your jokes are funny. Trust me. Sendiri tak faham kadang-kadang. Tapi enjoy lah juga ada habit macam tu. Heh. Dan jangan terkejut kalau 5 minutes after that tiba-tiba I laugh balik bila tengok your face, just because teringat your joke tadi (- -")

Entri siap dalam masa setengah jam. I'm running out of idea. Could YOU suggest me any topic to blog about? Anything will do :*)

P.s : Counting my days nak balik Sabah.

Labels:


5 Comments:

Anonymous wunny said...

hik3..kmu ni fotogenik la...kmu sweet tau^^

07 November, 2009 07:04  
Anonymous [z@ck] said...

i br perasan muka u lain when u reveal ur tudung..
=P

07 November, 2009 09:14  
Anonymous Fina said...

wunny,
blushing i. thanks. tapi takleh ckp sgt sbb gmbr2 yg sy publish sume gambar bertaraf myspace :*) hahahaha

07 November, 2009 10:06  
Anonymous Fina said...

[z@ck],
i am well aware about that. heh (- -")

:P

07 November, 2009 10:08  
Anonymous hidayah said...

dunno wat to say about this n that plz my sweet frenz dun be tension2 or unhappy, just laugh ok.. ur smile or bright than the sun ok... cheer up... dayah alwayz be right there for you.. in your's heart and mine too... ok.. love you so much!!!!

07 November, 2009 12:40  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish