2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Chance 20% saja T____T
Sunday, November 08, 2009 posted at 20:48 ♥

Lagu tema untuk esok. Leaving on a jet plane ..*with some editing.

All my bags are packed, I'm ready to go. I'm standing here outside your door I hate to wake you up to say good bye. But the dawn is breaking, it's early morning. The taxi is waiting, he's blowing his horn. Already I'm so lonesome I could die. So kiss me and smile for me because I'm leaving on a jet plane. I don't know when I'll be back again. Oh babe I hate to go. There's so many times I've let you down, so many times I've played around. I'll tell you now, they don't mean a thing..

Hate it really. Tambah-tambah lagi bila dapat tau ada trip ke Langkawi tajaan COLGIS UUM 21, 22, 23 November ini (dengar cakap dah diawalkan kepada 19, 20, 21 November). It's not the free vacation that really matter but it is actually my or OUR last chance with the JPMDPP members terutama Dayah, Amy, Yulie, Dolly, Zetty, Juwita to hang out together. Wellll.. Selama ni bekerja dalam satu team is actually a very valuable experience in my life time. I learnt a lot :)

But the family needs me before 12th so I HAVE TO BE AT HOME by that date. The family needs me more. Still, please pray for me saya dapat pergiii.. You know how much I love vacations kannnnnn.. Lagi-lagi kalau dengan kawan-kawan. Bukan tak suka pergi dengan family, tapi nak vacation dengan family tak dapat saja. Duit can never be the problem, I know them well enough. Masalahnya adalah, siiiiibuk saja. Tiada masa saja. Rancangan hanya tinggal rancangan. Tak pernah jadik T____T Frustrating.

Trip to Langkawi tu actually for budak-budak yang dah terpilih untuk masuk jadi JPMDPP COLGIS untuk tahun hadapan. Team kami turun, team baru pula naik. Macam biasa. Kan Fiza. Sekarang ni biro yang saya pegang dulunya biro yang Fiza pernah pegang :P

Setiap tahun, mestilah ada Kursus Pengurusan Organisasi (KPO) untuk pemimpin-pemimpin baru ni. Maksud saya, JPMDPP dan ahli jawatankuasa tertinggi kelab-kelab di UUM. Macam yang kami semua dah lalui waktu mula-mula terima jawatan dulu (kenangan kenangan). Budak-budak baru pergi KPO, yang JPMDPP lama-lama ni pergi enjoy. Last treat for us dari COLGIS. Ngehehe macam tu la dari apa yang saya faham. But surely takkan ikut KPO lagi @_@

Chance saya dapat pergi ada dalam 20% saja sebenarnya T_________T

To THIS someone, I am going tomorrow morning. We'll never meet again. As your wish.

Okay lupakan dulu yang sedih-sedih.

Tadi pergi keluar makan dengan the friends. Ceh, sejak bila wujud gelaran the friends entah saya pun tak tahu. Hahah. Kecuali Amy dan Dayah; Yulie dan Dolly terkejut sebab 'aik awalnya habis exam.' Haha. God knows T___T. Sebelum keluar makan tu, pergi hantar barang-barang yang nak di-pos balik Sabah dekat agen pejabat pos yang datang kutip barang-barang student di setiap kolej. Saya bawa lima kotak bungkus baik punya dengan harga RM75. Kredit to Amy my room mate sebab bantu saya punggah barang-barang tu masuk kereta (mujurrrrrlah kereta Wira bukan kereta Kancil T__T) kemudian drive ke depan blok F di mana agen-agen pos tu sedang tunggu siap dengan alat penimbang dengan meja kaunter. Everything went so well, dan tak overbudget, syukur.

Pergi makan dekat Taman Universiti, Kedai Kak Mah Tomyam. Murah dan berbaloi.. :) Sure rindu dengan diorang semua lepas ni.

I'll be missing YOU ALL termasuk SEMUA budak-budak BIBM itu. Hehe.

Labels:


10 Comments:

Anonymous Fatt Chin Choy said...

aku dah pg langkawi... ko biler? kekeek

09 November, 2009 03:05  
Anonymous tanya^hati said...

syoknyer langkawi .. bile lah bleh nak sampai sane .. takder2 .. tahun depan kena plan berjalan belah utara .. anyone?? hihih

09 November, 2009 08:21  
Anonymous kakak queenlyana said...

Sem depan ada lagi la kan sis...?
Hihihi Akak pon pernah pegi KPO tu. Best giler kot. AHahah

09 November, 2009 10:50  
Anonymous Ms.Independant said...

Fina!!!
Mmg cedey kan ble tak dpt join something yang kite mmg nak pegi sgt!

09 November, 2009 13:09  
Anonymous rianve86 said...

huhuhuhuhuhuhu justthat i wanna to say

10 November, 2009 04:25  
Anonymous Fina said...

Fatt Chin Choy,
excuse me. ai dah pergi dua kali dah sebelum ni okey. haha :P

10 November, 2009 21:15  
Anonymous Fina said...

tanya^hati,
selagi bleh pergi, pergi je. tak pyh fikir dua kali. :P

10 November, 2009 21:28  
Anonymous Fina said...

kakak queenlyana ,
asyik dgn seminar je. best gile. haha

10 November, 2009 21:43  
Anonymous Fina said...

Ms.Independant,
anda sgt memahami. T__T masih lagi menaruh harapan ni. hahahaa

10 November, 2009 21:45  
Anonymous Fina said...

rianve86,
ala dayah.. sy nak giiiiii... T_T

10 November, 2009 21:46  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish