2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




After a while, I just want to be with the one person who never fails to make me smile.
Monday, November 23, 2009 posted at 00:09 ♥

It's midnight already. Quick update. I am back to single. Hati masih ada sisa-sisa luka tapi tidak apalah, every story have their ends. In life, the end is just the new beginning. Masih terlalu awal nak cakap, masih terlalu awal nak dibincangkan atau nak fikir. Harap tiada yang bertanya. Makin banyak dibincang, makin banyak hati itu terluka. I REALLY didn't want that to happen. Cukuplah dengan semua konflik yang ada. For now, just go with the flow. Okeylah si Fina melalut hape tah saya tak faham dia cakap apa HAHA.

Well, I left the one that I want to be with because I need to be with someone else. I really have to cuz it is about life and death. Persoalan antara hidup dan mati. But after everything settled down, now after a while, I realize that I just want to be with the one person who never fails to make me smile. But WHO? But what if this is a wrong decision? The decision to left it all behind and looking out for the uncertainty. What if I stayed, and let everything fall into places?

PENING.

Malam ini menghidangkan gambar fresh baru saja di ambil tadi. I malas update benda yang dah berhari-hari terlepas sebenarnya. Heh. Maafkan saya sebab dah tak ada gambar lain ni. Muka saya saja yang ada T_______T (kahkahKAH). I'll update the rest. Dan oh. Maafkan saya juga sebab malas nak mengedit. Heh, edit ke tak edit ke bukannya makin cantik pon #_#




.
.
.
.
.

Okey bye.
Come again later *suara mesin*

Lupa nak explain. Itu bilik saya kongsi dengan Dana. Rumah kecil saja, jadi jangan berangan nak bilik sorang-sorang lainlah kalau dah kahwin BUKAN?? Haha. Eh, dah kahwin tu bilik tetap kongsi berdua tapi yang best tu sebab dah tinggal rumah sendiri macam dunia milik berdua :*) Lampu bilik adalah malap-malap sebab lampu atas tu rosak, macam yang anda sedia maklum sebab dah banyak kali mention dekat blog ni wth T__T. Sekarang cuma harap lampu dari skrin laptop saja (macam yang saya selalu cakap) dan nampak agak terang sebab tengah pasang lampu yang supposed lampu belajar. Believe it or not, lampu pemberian ayah ni dah berkhidmat pada saya sejak saya sekolah rendah lagi. Darjah 5 atau 6. Jenama KHiND. Tahan kan?

Okey tu saja nak tambah :P Well, kalau baca entri baru dekat blog saya, sejam lepas tu kena baca balik sebab BIASANYA ada sesuatu yang saya akan ubah atau tambah. Heh. Bye.

Labels:


4 Comments:

Anonymous Arief Arf said...

tak elok lampu malap2.
nanti rosak mata.
haha

23 November, 2009 02:03  
Anonymous Fina said...

Arief Arf,
mata memang dah rosak pun T_T

23 November, 2009 03:11  
Anonymous Budak Kuning said...

Tomeinya pic ni..congrats kerna anda mempunyai wajah yg canteek! :P

23 November, 2009 10:49  
Anonymous Fina said...

Budak Kuning,
mcmnapun kejadian, semua anugerah Tuhan. Anyway, thanks :)

23 November, 2009 11:02  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish