2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




2 November 2009
Monday, November 02, 2009 posted at 12:09 ♥

Akhir-akhir ni malas sangat nak pergi jalan-jalan blog kawan kecuali update dari blog-blog tertentu. Maksud saya, yang rajin pergi komen blog ini saja. Yela, sebab rajin tunjukkan muka tu yang saya pun terbiasa pergi jenguk blog diorang setiap kali ada update.

Entri tertangguh pun banyak lagi, even dah ada dalam draft. Maklumlah, perkara berat dan kena cari ayat yang sesuai yang sampai maksud, kalau tidak nanti orang salah faham T__T

Trip pergi Perak hari tu pun kena cerita jugak ;) Nothing really special, actually. Duit pun banyak habis (- -") Makan hati pun iya jugak. Kahkahkah! Dalam masa seminggu saya pergi trip ke Penang then pergi pula ke Perak sambil makan hati, mana tak habis banyak kan. Heh.

K, nak bersiap mandi. Janji 1.30 petang pergi bilik Dayah sama-sama pergi makan dekat Mall Kachi. Sekarang dah 1.06 petang, really have to rush. Hope I can make it by 1.30 PM @_@ Bye.

Labels:


7 Comments:

Anonymous Akmar Anuar said...

trip gi penang and perak dlm seminggu??
whoahh!!! best!!
akmar ske jalan2 jauh tapi stakat ni dari semban ke melaka je la..hehe =p

(sedang kumpul duit nk drive jauh2 sampai ke cameron!)

02 November, 2009 14:27  
Anonymous Fina said...

Akmar Anuar,
suke travel jugak ke?? same! haha. best tu bestlah.. nama pun berjalan kan? caiyok2 kumpul duit :)

02 November, 2009 14:51  
Anonymous Ms.Independant said...

Sonoknye dpt g travel...
Rase dh lame x g travel gak...
T_T

02 November, 2009 15:28  
Anonymous ABdi said...

fuh traval smnanjung plak try sbh plak,jln trun naik gunung best!

02 November, 2009 20:30  
Anonymous ABdi said...

btw cpb, nak cri laki, cri yg tau bwa 4x4, nt xpasal2 tterkandas kat kaki gunung kinabalu, tmpt awak tu jauh.he3 jgn mare,

02 November, 2009 20:34  
Anonymous Fina said...

Ms.Independant,
selagi ade peluang ni lah kene buat sume yg nak dibuat T_T

02 November, 2009 20:43  
Anonymous Fina said...

ABdi,
kalau sudah cinta, semua pun boleh :)

02 November, 2009 21:24  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish