2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Tuhan nak ubah atau alih perasaan manusia tu sekejap je.
Monday, October 26, 2009 posted at 19:51 ♥

Mood : Dengar lagu TERUSKANLAH – Agnes Monica

I know. Blog ini telah begitu banyak kali menjadi saksi rahsia hati ini. Anda juga telah banyak membaca pahit getir hidup, segala gelak ketawa dan seluruh rasa yang ada. Segala luahan rasa yang kadang-kadang macam bodoh je.

Tears. Rolls down my cheek. Kenapa?

Kenapa, setelah kehilangannya, barulah kita akan menghargai kehadirannya dalam hidup kita selama ini? Kenapa bukan sejak dahulu. Sebelum ada rasa yang hilang, sebelum ada hati yang terluka, sebelum segalanya berlaku.

Pernahkah kau bicara
Tapi tak di dengar
Tak di anggap
Sama sekali
Pernahkan kau tak salah
Tapi disalahkan
Tak di beri
Kesempatan
Ku hidup dengan siapa
Ku tak tau kau siapa
Kau kekasihku tapi
Orang lain bagiku
Kau dengan dirimu saja
Kau dengan duniamu saja
Teruskan lah, teruskan lah
Kau begitu
Kau tak butuh diriku
Aku patung bagimu
Cinta bukan
Kebutuhan mu

keep repeating this song today T__T

Now, everytime dengar lagu yang berkenaan dengan love, love hurts, cinta yang tak sampai or anything yang berkaitan, rasa bersalah dalam hati ni makin mencanak-canak. Betullah cakap orang. Sedangkan pantai berubah, inikan pula hati manusia? Dan mereka tak cipta peribahasa ni for nothing, right?

Labels:


2 Comments:

Anonymous Fatt Chin Choy said...

bila hilang baru menyesal
aku pernah rasa
huhu

26 October, 2009 22:27  
Anonymous Fina said...

Fatt Chin Choy,
manusia selalu macam tu kan? jadi, kalau betul2 dah sayang, sayangilah dia like there's no tomorrow :)

27 October, 2009 09:44  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish