2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Puisi yang Dilagukan
Sunday, October 04, 2009 posted at 17:52 ♥

I've been HERE dan tertarik dengan apa yang pemilik blog tu tawarkan. I wish I ada bakat lebih sikit untuk tulis puisi T___T tapi takpalah. For those yang gemar dan berbakat menulis puisi, sajak, pantun whatsoever, pemilik blog tersebut have a great opportunity for you.

His name is Wanpok. I know him dari blog Arianna sebab Wanpok pernah buat lagu dari puisi yang Arianna tulis. Again, another song yang sangat touching. It is because, the song is written from the heart, I guess. You can hear the song HERE.

What I can tell you is, Wanpok will choose the best poem and turn it into a song. Go HERE for more info :)

P.s Kalau ada idea, saya nak try juga ^^

Labels:


8 Comments:

Anonymous Fatt Chin Choy said...

aku x pandai bersajak ni... melepas le plak

04 October, 2009 21:23  
Anonymous ف wildchild ۞ said...

fa hanya mampu menghayati. tahu diri sendiri tiada bakat untuk memberi :(

04 October, 2009 22:15  
Anonymous nur.sa said...

eheh..puisi sy tulis utk saya aje.. haha..

05 October, 2009 08:14  
Anonymous bvlgarigirl @ Arianna said...

you should try dear

i guess you pun romantik juge =)

05 October, 2009 16:27  
Anonymous Fina said...

Fatt Chin Choy,
samalah macam saya, but i still thinking of trying. jom try! ;)

06 October, 2009 09:44  
Anonymous Fina said...

ف wildchild ۞,
mentang2 ckp tentang puisi, awak hntr komen ala-ala mcm puisi plak dah. eheh

06 October, 2009 09:48  
Anonymous Fina said...

nur.sa,
mksudnya, sa tulis puisi gak ke??

it's worth trying! :D

06 October, 2009 09:51  
Anonymous Fina said...

bvlgarigirl @ Arianna,
i'm thinking of it.. hehe. thanks!

06 October, 2009 10:05  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish