2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




More than you will ever know
Saturday, October 10, 2009 posted at 13:01 ♥

I'm sorry I don't update any for yesterday. Heh nak sorrykan apa sangatlah kalau tak update kan.. Heh. Macamlah ada yang looking forward nak baca.

Baru tadi, duduk lepak dan berbual-bual dengan seorang member yang dah lama tak jumpa. I brought him something to eat dari bilik dan dia belanja minum. Talk like for an hour dan tak lama sebelum nak balik, he asked me something yang I tak sangka dia akan ask LAGI. To be his girlfriend. To be his future. I thought semua dah selesai sebelum ni, rupanya belum. Dia memang takkan berputus asa mungkin *sigh*. I feel bad sangat waktu akhir-akhir tu. Sebab tengok dia pulang dengan hati hampa walaupun saya tahu dia kata dia boleh terima kenyataan. Lepas jumpa sepatutnya mestilah happy, bukan? I mean, he's still your friend so cheer up girl! Jumpa pun bukan selalu. Satu semester jumpa sekali saja (- -")

Waktu dah nak pisah dan dia nak menuju ke kereta. I stopped him, calling his name, and said..

"Thanks."

For always giving me your support, for all the times you waste thinking of me, for all the truth you made me see, for always being there whenever I need someone .. I remember you telling me not to give up every time I am ready to do just that. Your words have saved me more times than you will ever know.

And he said.. "It's okey." And he walked away.

Waktu tu aku rasa macam aku tengah dalam drama. What a miserable girl I am.

Kepada kamu (you know who you are), I know you are one of my blog followers and also my silent reader too. So I know you will be reading this. Ingat yang saya cakap kat awak. Last choice that turns to be the right choice is not bad at all :)

Updated

P.s Bagi yang tak faham, sila rujuk entri INI, dan INI. Orang yang saya ceritakan di dalam kedua-dua entri itu adalah orang yang sama dengan orang yang saya ceritakan di entri ini. Tambah lagi satu.. INI.

Labels:


8 Comments:

Anonymous Fatt Chin Choy said...

hmmm... hidup memang penuh drama

10 October, 2009 01:25  
Anonymous cIk JanNah said...

jap cuba nak fahami ape yg tersirat tp still blurr..
ahax.

hidup mcm2 ada kan?

10 October, 2009 09:22  
Anonymous Anonymous said...

hehehe...mcm dlm drama je kn...
tapi mungkin dier just nk tgk fina happy je kot-anda-

10 October, 2009 09:40  
Anonymous Fina said...

Fatt Chin Choy,
drama2 pun adaptasi dari real life kan :P

11 October, 2009 20:04  
Anonymous Fina said...

cIk JanNah,
berat soalan cik jannah tu. hidup mcm2 ada :)

11 October, 2009 21:05  
Anonymous Fina said...

Anonymous,
teringat kat lagu menghitung hari oleh anda :P

11 October, 2009 21:39  
Anonymous queenlyana said...

Sometimes,
Kalau boleh kita nak dia..
tapi kalau bolehlah...
masalahnya memang tak boleh.
hati kita ada satu bentuk LOVE.
untuk life partner cuma ada satu piece jew...!

13 October, 2009 07:11  
Anonymous Fina said...

queenlyana,
masalahnya lagi satu, kalau hati kita sudah tawar.. macamana?? T_T

16 October, 2009 22:06  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish