Saturday, October 10, 2009

More than you will ever know

I'm sorry I don't update any for yesterday. Heh nak sorrykan apa sangatlah kalau tak update kan.. Heh. Macamlah ada yang looking forward nak baca.

Baru tadi, duduk lepak dan berbual-bual dengan seorang member yang dah lama tak jumpa. I brought him something to eat dari bilik dan dia belanja minum. Talk like for an hour dan tak lama sebelum nak balik, he asked me something yang I tak sangka dia akan ask LAGI. To be his girlfriend. To be his future. I thought semua dah selesai sebelum ni, rupanya belum. Dia memang takkan berputus asa mungkin *sigh*. I feel bad sangat waktu akhir-akhir tu. Sebab tengok dia pulang dengan hati hampa walaupun saya tahu dia kata dia boleh terima kenyataan. Lepas jumpa sepatutnya mestilah happy, bukan? I mean, he's still your friend so cheer up girl! Jumpa pun bukan selalu. Satu semester jumpa sekali saja (- -")

Waktu dah nak pisah dan dia nak menuju ke kereta. I stopped him, calling his name, and said..

"Thanks."

For always giving me your support, for all the times you waste thinking of me, for all the truth you made me see, for always being there whenever I need someone .. I remember you telling me not to give up every time I am ready to do just that. Your words have saved me more times than you will ever know.

And he said.. "It's okey." And he walked away.

Waktu tu aku rasa macam aku tengah dalam drama. What a miserable girl I am.

Kepada kamu (you know who you are), I know you are one of my blog followers and also my silent reader too. So I know you will be reading this. Ingat yang saya cakap kat awak. Last choice that turns to be the right choice is not bad at all :)

Updated

P.s Bagi yang tak faham, sila rujuk entri INI, dan INI. Orang yang saya ceritakan di dalam kedua-dua entri itu adalah orang yang sama dengan orang yang saya ceritakan di entri ini. Tambah lagi satu.. INI.

Share:

8 comments:

  1. hmmm... hidup memang penuh drama

    ReplyDelete
  2. jap cuba nak fahami ape yg tersirat tp still blurr..
    ahax.

    hidup mcm2 ada kan?

    ReplyDelete
  3. hehehe...mcm dlm drama je kn...
    tapi mungkin dier just nk tgk fina happy je kot-anda-

    ReplyDelete
  4. Fatt Chin Choy,
    drama2 pun adaptasi dari real life kan :P

    ReplyDelete
  5. cIk JanNah,
    berat soalan cik jannah tu. hidup mcm2 ada :)

    ReplyDelete
  6. Anonymous,
    teringat kat lagu menghitung hari oleh anda :P

    ReplyDelete
  7. Sometimes,
    Kalau boleh kita nak dia..
    tapi kalau bolehlah...
    masalahnya memang tak boleh.
    hati kita ada satu bentuk LOVE.
    untuk life partner cuma ada satu piece jew...!

    ReplyDelete
  8. queenlyana,
    masalahnya lagi satu, kalau hati kita sudah tawar.. macamana?? T_T

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*