2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Latest Pictures.
Sunday, October 18, 2009 posted at 12:31 ♥

Coffee House kat dalam Jitra Mall. Agak eksklusif tapi I prefer Old Country dekat CMart Changlun more! :D


Nasi plus ayam masak madu. Not bad, but.. Too much honey. Bengkak tekak I.


Singgah pusat karaoke dekat tingkat atas CMart Jitra (tak plan pun). Tak sangka Beat do sing. Ok pardon her painted nails (- -")


Time for shoe-hunting and look what I got! =D Saiz 35 RM39.90. Still around my standard price range for shoes, thank God.


Nampak tak parut kat area buku lali kaki sebelah kiri? Parut kena pacat waktu ke Sedim hari tu T__T Kurang RM1000 hantaran nikah.


Pardon me, kualiti gambar kurang elok. But, seperti yang dijanjikan : Model berkaki besar.


Dan model berbibir tebal (- -") Ok misi pouting anda GAGAL! Reject jadi menantu.


Subang putih RM10 untuk 3 pasang. I bought this one (putih), hitam bulat, dan pink panjang. One of it nak bagi kat Dana.

Speaking tentang Dana, here's the link for Two Girls Miming on Dan Sebenarnya (Originally by Yuna). Dah pernah upload di blog ni, tapi decided to put it on YouTube :)

Random :
  1. Dah habis kemas bilikkkk. Jangan ada siapa-siapa lagi nak kutuk lepas ni k. Haha.
  2. Dah berjaya install game.
  3. Oklah nampak sangat takda mood nak membebel banyak. Bye.

Labels:


4 Comments:

Anonymous Fatt Chin Choy said...

hantaran kurang 1000?? jumlah sebenar berapa???
haha

18 October, 2009 16:32  
Anonymous Fina said...

Fatt Chin Choy,
jumlah sbnr? come again 3 years from now. hahah :P

18 October, 2009 20:25  
Anonymous Ms.Independant said...

Fina!!!
Everything looks yummy!
Even the shoes LOL...
Huhu

:P

19 October, 2009 13:25  
Anonymous Fina said...

Ms.Independent,
Ye?!! :P
hehe, well, nasi + ayam madu tu tak se-yummy yg kita nmpk. smpai sekarang sy tgok pun mcm kembang je tekak. haha =D

19 October, 2009 17:51  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish