Sunday, October 18, 2009

Latest Pictures.

Coffee House kat dalam Jitra Mall. Agak eksklusif tapi I prefer Old Country dekat CMart Changlun more! :D


Nasi plus ayam masak madu. Not bad, but.. Too much honey. Bengkak tekak I.


Singgah pusat karaoke dekat tingkat atas CMart Jitra (tak plan pun). Tak sangka Beat do sing. Ok pardon her painted nails (- -")


Time for shoe-hunting and look what I got! =D Saiz 35 RM39.90. Still around my standard price range for shoes, thank God.


Nampak tak parut kat area buku lali kaki sebelah kiri? Parut kena pacat waktu ke Sedim hari tu T__T Kurang RM1000 hantaran nikah.


Pardon me, kualiti gambar kurang elok. But, seperti yang dijanjikan : Model berkaki besar.


Dan model berbibir tebal (- -") Ok misi pouting anda GAGAL! Reject jadi menantu.


Subang putih RM10 untuk 3 pasang. I bought this one (putih), hitam bulat, dan pink panjang. One of it nak bagi kat Dana.

Speaking tentang Dana, here's the link for Two Girls Miming on Dan Sebenarnya (Originally by Yuna). Dah pernah upload di blog ni, tapi decided to put it on YouTube :)

Random :
  1. Dah habis kemas bilikkkk. Jangan ada siapa-siapa lagi nak kutuk lepas ni k. Haha.
  2. Dah berjaya install game.
  3. Oklah nampak sangat takda mood nak membebel banyak. Bye.
Share:

4 comments:

  1. hantaran kurang 1000?? jumlah sebenar berapa???
    haha

    ReplyDelete
  2. Fatt Chin Choy,
    jumlah sbnr? come again 3 years from now. hahah :P

    ReplyDelete
  3. Fina!!!
    Everything looks yummy!
    Even the shoes LOL...
    Huhu

    :P

    ReplyDelete
  4. Ms.Independent,
    Ye?!! :P
    hehe, well, nasi + ayam madu tu tak se-yummy yg kita nmpk. smpai sekarang sy tgok pun mcm kembang je tekak. haha =D

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*